≫ 

"Moj posao je uništen, ovo je kraj": Srpskom jutjuberu trajno ugašen kanal, za sve okrivio Lunu!

- Dve godine mog truda i rada u moj kanal je otišlo preko noći. Mnogo mi je teško - napisao je Petar

  • 44
Don Petar, Luna Đogani

Foto: A. Nalbantjan, Printksrin: Instagram

Srpski jutjuber poznat kao Don Petar, a čije je pravo ime Petar Ivanović, trajno je izgubio svoj Jutjub kanal, pošto je isti prvo hakovan, a potom i trajno obrisan!

Njegov posao je ovim automatski nestao, pošto mu je to bio način da zarađuje novac. Kako je rekao, za sve je kriva porodica "Kardašijan za siromašne", a vrlo je izvesno da misli na porodicu Đogani, pošto sa njima "ratuje" mesecima unazad.

- Svi znamo čije je ovo delo, ko je ovo uradio, ko je platio da se ovo uradi ... Dve godine mog truda i rada u moj kanal je otišlo preko noći. Kanal je u potpunosti obrisan kao i svi videi na njemu. Mnogo mi je teško - napisao je Petar, koji je nakon silne podrške koju je dobio otvorio novi kanal.

Petar Ivanović

Petrova objava, Printskrin: Instagram

Petra je na Jutjubu pratilo više od 40.000 ljudi, imao je više od 10 miliona pregleda, a na video klipovima više od 100 hiljada lajkova.

Podsetimo, Petar je sa Đoganijevima zaratio kada je otišao u Lunin butik i tražio da kupi helanke u kojima se Luna uneredila u Zadruzi 1. Tada su Anabela i Luna istakle da su dva muškarca pokušala da zapale butik, ali je Petar ubrzo objavio snimak u kojem se videlo šta se dogodilo.

- Doživela sam jako neprijatnu situaciju. Saznala sam da su dva momka danas u butiku maltretirala radnike koji su bili tamo pishički. Hteli su da mi zapale butik i unište ga. Momci su prijavljeni. Ne mogu da verujem da se ovo dešava van rijalitija. Ko god bude pokušao da se sveti na takav način, imaće i te kako velike probleme - rekla je tada Luna.

Amig show, Amidži šou

Luna Đogani, Foto: A. Nalbantjan

Petar je nakon toga objavio poruke u kojima mu Anabela navodno preti.

- Dobio sam prepistku Razije i njene prijateljice kako mi je pretila. Kako će me prebiti. Nije mi jasno kako ću ja sve saznati, kako im to nije jasno - rekao je Petar.

- Pošto vidim da se međusobno pratiš sa onim "Don" Petrom. Prenesi mu ali suptilno, nemoj nikako da kažeš da je od mene poteklo, da ako još jednom bude snimio video ili spomenuo Lunu da će naje*ati. Ali ozbiljno! Prebiće ga neko, i molim te suptilno - glasi poruka koju je Don Petar objavio.

Petar je na svom kanalu objavio šaljivi video na kojem se sve vreme šalio na račun ove teme.

- Ovo je moj poslednji video i hvala Vam što ste bili uz mene. Hvala vam za sve. I biću prebijen od Đogaja i je*i ga. Hvala vam za sve, za svaki skrajb, za svaki lajk, za sve - glasi početak videa, a ostatak možete pogledati na snimku ispod teksta.

VIDEO: Luna i Kija se najzad srele, bile na metar jedna od druge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusa

    21. novembar 2019 | 15:58

    Podrska za don Petra. A Lunu svi pljuju, hoce li sve kanale da pozatvara?

  • Goran

    21. novembar 2019 | 15:07

    Ta familija se pre vise okurazila .Svima prete ,sabotiraju pesme a sad poceli i kanale da gase.Ali zato su ih oni 10 otvorili na Yt gde sebe velicaju.Momak sad ces biti mnogo jaci nego sto si bio i samo udri ISTINU.Molim da moj kom ide.

  • Idemo

    21. novembar 2019 | 17:00

    Sad Petre jos jace , samo istina , to je ono cega se one najvise plase , kao djavo krsta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA