≫ 

Ana i David traže kuću od 200.000 evra: Imaju ozbiljne prohteve, a svi se pitaju odakle im pare

- Istina je da ovih dana gledamo kuće na Dedinju, ali još uvek nismo sigurni da li ćemo uopšte živeti u Beogradu - kaže Ana

  • 18
Ana Korać David Dragojević

Ana Korać i David Dragojević, Foto: Instagram/ana_korac

Ana Korać i David Dragojević žele da se skuće, pa već uveliko traže kuću za koju bi iskeširali oko 200.000 evra. Dogovorili su se oko toga šta sve kuća mora da ima, a oni koji su čuli da par planira da se skući - pitaju se odakle im novac za to.

- Koraćeva i Dragojević trenutno žive u Novom Beogradu u stanu koji rentira Ana, a tamo im je više nego dobro. Ipak, rešili su da obezbede zajednički krov nad glavom, te ovih dana gledaju kuće po Beogradu. Najviše se interesuju za one na Dedinju i spremni su za nekretninu da daju 200.000 evra - priča izvor.

- Mnogi se pitaju otkud njima toliki novac, ali oboje su zaradili velike sume novca učešćem u "Zadruzi" pri tom David dobro zarađuje od fast fud radnje koju ima u Novom Sadu, a Ana visoke honorare dobija za reklamiranje kupaćih kostima na Instagramu, a pored toga je i postala zaštitno lice jedne klinike za estetsku hirurgiju u Istanbulu, za šta je dobila ogroman novac. Ana i David traže prostranu kuću, sa velikim dvorištem i terasom - navodi izvor blizak ovom paru.

Ana Korać, David Dragojević

Ana Korać i David Dragojević, Foto: A. Nalbantjan

- lako se David nedavno verio sa Koraćevom, svadba im još nije u planu. Njih dvoje bio voleli prvo da reše pitanje nekretnine tako da će svadba najverovatnije da se dogodi naredne godine. Kada je reč o ulasku u "Zadrugu 3", pregovori su u toku, ali gotovo je sigurno da će se to u jednom trenutku desiti - zaključuje izvor Scene.

Koraćeva je potvrdila da David i ona traže kuću.

- Istina je da ovih dana gledamo kuće na Dedinju, ali još uvek nismo sigurni da li ćemo uopšte živeti u Beogradu. Znate da je David zbog porodice i posla vezan za Novi Sad, te nije isključeno ni da tamo kupimo kuću. Kada se uselimo, zovemo vas - kaže Ana.

VIDEO: Ogorčene Sanja i Matora progovorile o sukobu sa Anom, pa isprozivale Anabelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxi

    21. novembar 2019 | 15:38

    Jel ovo Majkl Dzekson pored Davida u liftu prerusen u zenu?? Ljudi Majkl Dzekson je ziv i u Srbiji je. Zabavlja se sa Davidom😂😂😂

  • Margo

    21. novembar 2019 | 16:48

    Aj nek jave kad za 200.000 nadju prostranu kucu na Dedinju! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • koko

    21. novembar 2019 | 15:24

    Kako odakle? Pa zna se..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA