Sloba završio prvi na trendingu, a jedna stvar će mnoge iznervirati!

- Bez plaćene reklame, bez ijednog kupljenog pregleda - napisao je Radanović

  • 48
Sloba Radanović Foto: Nikola Tomić

Pevač Slobodan Radanović, 19. novembra, objavio je spot za pesmu "Bivši", a samo dva dana kasnije završio je prvi na trendig listi na Jutjubu.

Sloba se na svom Instagram profilu zahvalio svima koji slušaju njegovu pesmu, pa se pohvalio da je bez kupljenih pregleda, zahvaljujući samo emotivnoj numeri prvi u trendingu.

- Bez plaćene reklame, bez ijednog kupljenog pregleda. Hvala divni ljudi! - napisao je Radanović aludirajući na to da drugi pevači kupuju preglede na Jutjubu.

Sloba Radanović Slobina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Osetio sam svaku reč te pesme, ne bih snimio da je nisam osetio. Pesma je mnogo emotivna i emotivan je spot - rekao je Radanović ranije za Telegraf JETSET.

Spot za Slobinu pesmu "Bivši" pogledajte u nastavku.

Video: Sloba Radanović: Moja majica i obične pamučne gaćice, ali je bez donjeg veša najbolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Re Tamara Ana

    22. novembar 2019 | 12:42

    Tamara Ana, Kija je poznata zato sto je takva kakva jeste. Nju je njena zivotna prica uzdigla kod naroda. Uzdiglo ju je to sto se pokazala 100 svjetlosnih godina iznad ljubavnice. A ljubavnica je u 2 rijalitija pokazala u cemu je najbolja, po tome je i najpoznatija 😄 Zadrugu 1 su iznijeli Sloba i Kija, a ljubavnica je mogla biti i Maca..totalno nebitno... Sto se tice TRENDINGA, Luna NIKADA nije bila PRVA na Youtube-u!

  • Ivana

    21. novembar 2019 | 23:46

    Slobice ,opet nula .Ti nikako da ubodes hit. Ovu pesmu kad slusas (ne da gledas spot samo slusanje) je kao mrtvo more - nista - ravna crta .

  • Dragana

    21. novembar 2019 | 23:28

    Laže ponovo. Neverovatno!!!!! Piše mu sponzorisano. I stalno iskače link. Slobodane prestani da praviš ljude debilima. Pesma ti nije ništa posebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA