Dara i Kija odgovorile Goranu Sultanoviću nakon što ih je nazvao "starletama" i "ljudskim otpadom"

Dara je bila žestoka, dok je Kija pokušala da "spusti loptu"

Goran Sultanovic, Dara Bubamara, Kija Foto: Nikola Tomić, Wikipedia/Slobodan Ž. Jovanović

Nakon što je na jednom događaju poznati srpski glumac Goran Sultanović (72) odbio da da izjavu medijima kako se ne bi u novinama "našao pored Dare Bubamare (43) i Kije Kockar (30)", imenujući ih u svojoj izjavi "starletama i ljudskim otpadom", oglasile su se obe pevačice.

Daru je ova izjava jako naljutila kada je saznala za nju, pa je odlučila da glumcu putem društvene mreže Instagram žestoko odgovori.

Koga, bre, ti zanimaš više? Ni afrička šljiva mu ne pomaže - napisala je Dara.

Dara Bubamara Dara oštor osula paljbuPrintskrin:Instagram/darabubamara_official

Pevačica je toliko bila iznervirana da nije mogla da se zaustavi na samo jednoj objavi.

Dara Bubamara Još brutalnije nastavila je Dara Printskrin:Instagram/darabubamara_official

I dok je Dara bila oštrija, Kija je pokušala da smiri situaciju i nekako "spusti loptu". Takođe se oglasila na Instagramu i objavila poruku koja je iznenadila mnoge i u kojoj se u nekim stvarima i složila sa glumcem.

- Čovek je legenda. Starlete jesu ljudski otpad, drugi naziv za prostitutke, a suvišno je reći da ja ne pripadam takvom sloju - napisala je Kockareva.

Video: Kija o skandaloznom spotu koji je Albanka snimila u srpskoj crkvi: To je skrnavljenje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iz Veljka Vlahovića Zrenjanin

    22. novembar 2019 | 19:41

    Nije nam jasno a nikada neće ni biti,zašto pojedinci imaju potrebu da vređaju Kiju? Kija je uvek bila vredna.Isticala se. Odličan đak,student,radnik,komšija,ćerka,unuka,prijatelj,.... Ostvite je na miru. Šta vam je u tim vašim glavama? Sram vas bilo. Kija, vole te i podržavaju tvoje komšije.

  • ✌🏻

    22. novembar 2019 | 14:28

    Kija uvek zaboravlja svoju proslost, kaze nije starleta, a sta je radila gola sa 19 godina u spotu? Ceo spot gola i u krilu se uvija pevacu! U drugom spotu isto oskudno obucena, i u to vreme je jos svasta radila (sama izjavila da je varala sve momke) znaci bila sa vise njih u isto vreme! A sada glumi nevinasce i postenu, a pred zadrugu imala muza, decka, spava kod treceg a u zadruzi zavrsila sa cetvrtim, posle zadruge su se i drugi redjali. Kija samo budi realna i bar cuti ako vec zaboravljas svoja dela.

  • E ovako:

    22. novembar 2019 | 17:35

    Iscitala sam komentare i ovakve i onakve i vidim strasnu ljubomoru i zavist. Zulja vas Kija, njen uspeh, moc da zatalasa masu, njen osmeh i harizma. Jer ljudi mogu da oproste sve, samo ne uspeh. Hvala na objavi, ljudi, slusajte Sanjam i uzivajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA