≫ 

Lepa Brena sa Aleksandrom Prijović zaigrala kolo: Pogledajte kako ruku pod ruku igraju

Brena i Aleksandra su krsnu slavu Aranđelovdan proslavile domaćinski

  • 5

Popularna pevačica Lepa Brena i njena snajka mlada zvezda Aleksandra Prijović zaigrale su kolo na proslavi krsne slave Aranđelovdan, koju porodica Živojinović slavi.

Brena i Boba okupili su porodicu i prijatelje, a u piću, dobroj hrani i mizici užvali su do duboko u noć. Kada su gosti zaigrali kolo, pridružile su im se domaćica Brena, ali i Aleksandra, pa su njih dve igrale jedna do druge.

Brena i Aleksandra su bile vidno vesele, pa tokom igre nisu skidale osmeh sa lica, dok je njihovo igračko umeće oduševilo mnoge.

Aleksandra Prijović, Lepa Brena, Restoran Tri Tačke Aleksandra Prijović i Lepa Brena, Foto: Nikola Tomić

Podsećamo, na slavi kod Živojinovića prva se pojavila Filipova supruga Aleksandra, nakon nje i direktor Grand produkcije Saša Popović u pratnji svoje lepše polovine Suzane Jovanović. Među zvanicama bili su i pevačica Sanja Đorđević, producent Granda Žika Jakšić, direktor Centra beogradskih festivala Damir Handanović, blogerka Zorana Jovanović, pevač Stefan Petrušić,  Severina u pratnji supruga Igora Kojića... i mnogi drugi.

Kako Brena i Aleksandra igraju koloko, kao i atmosferu sa slave pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA