• 3

Oglasio se Bora Drljača nakon operacije tumora na debelom crevu i izlaska iz bolnice

- Danas sam izašao iz bolnice i osečam se odlično - rekao nam je Drljača

  • 3

Pevač Bora Drljača (78) izašao je iz bolnice nakon što je pre dve nedelje operisao tumor na debelom crevuDrljača se trenutno oporavlja u svom domu, a za Telegraf JETSET otkrio je kako je protekla operacija, kao i kako se sada oseća.

- Danas sam izašao iz bolnice i osećam se odlično. Sve je prošlo kako treba, biopsija je pokazala da je samo polip i još nešto benigno. Bitno je da su dobre vesti - rekao je Bora kome su na rutinskom pregledu otkrili, kako je rekao, nešto sumnjivo na debelom crevu.

- Ja sam sam otišao na svoju inicijativu, tako svake godine, u proleće i jesen vadim kriv i kontrolišem svoje zdravlje. Između ostalog, to sam uradio pre 20-tak dana i pošto su tu bili i doktori koji rade na skeneru želeo sam i to da uradim i odatle je sve počelo. Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da imam polip i još nešto sumnjivo zbog čega je bila potrebna operacija. Normalno, operacija je protekla u najboljem redu, nakon čega je uzorak poslat na biopsiju koja je potvrdila da je sve okej - objasnio je Drljača.

Bora Drljača

Bora Drljača, Foto: A. Nalbantjan

Dok je bio u bolnici, pevač je dobijao poruke kako od poznatih, tako i od njemu nepoznatih ljudi, sa jednom željom - da se što pre oporavi.

- Meni je samo drago da se narod toliko interesovao za moje zdravlje. Iz svih krajeva sveta, gde žive naši ljudi, stizale su mi poruke da se što pre oporavim i da ćemo uskoro opet pevati zajedno - zaključio je Drljača.

Video: Boro Drljača gost Muzičke apoteke: Emocije i jadi Starog vuka

(N.L.)

Komentari

  • Sajla

    Boro, u mirnije vode uplivavaj. Dosta je pevanja, publike i starih navika. Godine čine svoje.

  • Dasa

    Hvala Bogu na uslisenim molitvama...!

  • Miroslav

    Ziv bio Krajišniče

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima