Porodica ponovo na okupu: Prva zajednička fotografija Anabele i Andreja nakon razvoda

Bivši supružnici sa ćerkom Blankicom uživali su u zajedničkoj, porodičnoj večeri

  • 55

Andrej Atijas objavio je zajedničku fotografiju sa bivšom suprugom, pevačicom Anabelom Atijas, a društvo im je pravila njihova ćerka Blankica.

Bivši supružnici sa naslednicom uživali su u večeri, u jednom beogradskom restoranu koji se nalazi nedaleko od stana u kome, nakon razvoda, žive pevačica i njihova ćerka.

Anabeli i Andreju je ovo prva zajendička fotografija nakon razvoda, a kako je pevačica isticala, ostali su u prijateljskim odnosima i trude se da na Blankicu ne utiče njihov razvod.

Andrej i Anabela Atijas

Andrej, Anabela i Blankica Atijas, Printskrin: Instagram/atijasandrej

- Vreme je radilo za nas, nije to bilo preko noći, ni neka nagla odluka, to je bilo procesuirano i postepeno. Ni malo nije lako, ni za pohvalu, jedna porodica je ponovo rasturena. Ne znači da nećemo biti najbolji prijatelji, bolji nego u braku, zarad svog deteta koje je predivno i koje to zaslužuje. Najmanje je ljubav ugašena, mi smo pod pritiskom od kada smo zajedno. Borili smo se kao lavovi, ali se izgubila ta neka bliskost, ta neka energija, kao da su se udaljile dve duše - rekla je Anabela nakon ravoda za Telegraf JETSET.

Video: Anabela: Anastasija je dobra devojka, nema ništa loše u tome što je Luna kopira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    22. novembar 2019 | 23:11

    Kako ova Anabela voli da prosipa pamet a cerku nije znala da vaspita. Nije ni imala kad, doduse, ganjala je pa muskarce je ganjala.

  • Др

    22. novembar 2019 | 22:23

    Аман, доста више са Ђогајима!!!!

  • Ajdemi

    22. novembar 2019 | 22:43

    Bukva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA