Prolaznici na keju u Zemunu ga u čudu gledali: Bivši zadrugar "radio" kao ulični svirač

Prolaznici na keju u Zemunu bili su ovih dana u šoku kada su prepoznali da je ulični svirač koji ih zabavlja uprkos prohladnom vremenu niko drugi do jedna od  mladih zvezda u regionu Aleksa Savić

  • 2
Aleksa Savic spot Foto: Miroslav Obradović

Nekadašnji učesnik Pinkovih zvezdaZadruge 2  Aleksa Savić ovih dana na zemuskom keju "radi" kao ulični svirač.

Naime, prolaznici na keju u Zemunu bili su ovih dana u šoku kada su prepoznali da je ulični svirač koji ih zabavlja uprkos prohladnom vremenu niko drugi do jedna od  mladih zvezda u regionu Aleksa Savić.

Aleksa Savic spot Aleksa Savić, Foto: Miroslav Obradović

Iako su svi prolaznici bili u čudu, ipak je reč o snimanju spota za Aleksinu novu pesmu "Šnala". Aleksin producentski tim okupio je ekipu koja je tokom dva dana u dva grada na različitim lokacijama snimala kadrove za video klip za njegov prvenac a jedna od scena u spotu koji će imati, kako saznajemo, paralelnu filmsku radnju, je i taj kada zbog ljubavi postaje ulični svirač.

 
 
 
View this post on Instagram
“...srce kad srcu je teg navika drzi k’o šnala i let sa jednim krilom..nije let...” @savicaleksa #šnala #opacicevoA post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on

- Mnogo je ljubavi, kreativnosti i energije uloženo pre svega u pesmu a potom i u spot, i jedva čekamo da čujemo i reakcije publike. Izuzetna mi je čast što sam pevač čijom pesmom će započeti jedan jedinstveni projekat u svetskim okvirima pod nazivom “Opačićevo”, i hteo bih da se zahvalim Banetu Opačiću na ukazanom poverenju- rekao je Aleksa, a nakon njega uslediće još čitava serija pesama koje je slavni autor uradio za mlade, neafirmisane pevače u okviru svog autorskog projekta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA