Luna nije bila na Veljkovoj svadbi, a evo šta je njemu i Bogdani poručila nakon svega

Luna Đogani nekada je bila bliska sa porodicom Ražnatović

  • 57
Luna Đogani, Veljko i Bogdana Ražnatović Foto: A. Nalbantjan, Promo

Javnost je Veljkovu i Bogdaninu svadbu 24. novembra ispratila budnog oka, kao i sve ostale detalje sa ove "svadbe decenije" kako su je mnogi nazivali, koji i dalje pune naslovnice.

Ono što je javnost isto toliko interesovalo je da li će se povodom ovoga oglasiti Luna Đogani, nekadašnja Anastasijina najbolja prijateljica, koja je isto tako i sa Veljkom bila u bliskim prijateljskim odnosima.

Luna je čak i u Zadruzi isticala da joj je Veljko ostao u lepom sećanju, a intenzivno su se družili 2014. godine. Odnosi između njih su zahladneli i nemaju nikakav kontakt, pa se Luna u nedelju, očekivano, nije našla na venčanju.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić Veljko i Bogdana venčali su se u Hramu Svetog Save/Foto: Nikola Tomić

Kako kaže, čak i da je bila pozvana - ne bi se pojavila, ali je ipak mladencima poželela sreću u braku.

- Prvo - ne bih nikada dobila pozivnicu, drugo ne bih otišla zato što, ovaj... Malo je to sve bezveze. Naravno, želim im svu sreću, puno dece - izjavila je Luna za emisiju "Premijera".

Video: Ovo je prvi ples Bogdane i Veljka, a izbor pesme će vas iznenaditi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    29. novembar 2019 | 09:54

    Panjeni fanovi su napali Anastasiju da je Luna bolja pevacica od nje .Pa je morao Raznjatovic daim kaze da se vrate u stvarnost Istu stvar su napravili i kad je Anastasija pevala na svadbi ,gde su se Lunini fanovi spradali da nema pojma o pevanju.

  • Iva

    29. novembar 2019 | 08:40

    Pa nije pozvana kao i mnogi ,ne znam sta je tu nejasno .Ne druze se ,ne cuju se zasto bi isla .

  • Maja

    29. novembar 2019 | 09:08

    Ovako je i u Zadrugama pričala o svima sve najbolje a iza ledja odgovarala, lomila i pretila......mamina je to skola. Osmeh na lice i o svima sve najbolje rečima a spletkare, lažu i podmecu. Najbolji vam je dokaz kada je Anabela davala neki intervju i voditeljka je pitala pitanje koje se nisu dogovorile (vezano za smešne cigare) i sa sve osmehom je krenula da je vredja, vidi kakva su ti usta kriva, hoćeš da ti ja dam mog doktora da te popravi isl....i još joj kaže da nije kompetenta da priča o njenoj cerci zato što nemas decu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA