≫ 

Keba u emisiji uživo prokomentarisao to što je Severini sud oduzeo dete

- Rešiće to mali Aleksandar i pre vremena postati Veliki Aleksandar - napisao je Keba

  • 33
Severina Kojić Foto: ATA Images, Printskrin: Instagram/dragankojickeba

Dragan Kojić Keba (59) učestvovao je prethodne noći u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" gde je, u jednom trenutku, rekao da ima potrebu da se obrati gledaocima.

Tema je, očekivano, bila to što je sudija Tea Golub juče, 28. novembra, u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, donela privremenu meru kojom odlučuje da dete živi sa ocem Milanom Popovićem (54), koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta, a ne sa Severinom Kojić (47).

Milan Popović i severina Severina i Milan u vreme ljubavi, Foto: Milena Đorđević

- Zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dete. i taj "rat" šteti najviše detetu jer dete (ali) kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti. Rešiće to mali Aleksandar i pre vremena postati Veliki Aleksandar. Video sam i osetio tu mudrost u njegovim iskrenim dečjim okicama. Daće Bog, biće to sve okej - napisao je Keba uz video na kojem govori kako uvek podržava Severinu.

VIDEO: Jelena Karleuša o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

VIDEO: Goca Tržan: Moje dete mora da nauči da pare ne padaju s neba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    29. novembar 2019 | 13:00

    Ajde Kebo ne glumi tu nekog dedu, brini se o svojoj vabracnoj deci. A mali Aleksandar ce postati veliki kad shvati da mu je mama snimala pornice slave radi .

  • 6y66

    29. novembar 2019 | 13:03

    Taj “rat” je tvoja snajka pocela oduzimajuci ocu pravo da bude sa detetom, terati dete da izbegava oca, praviti frku i dramu po novinama.... Severina je sama kriva, i dobila je ono sto je zasluzila, samo da se Milan pokaze vecim covekom od nje i dozvoli joj da bude sa detetom kad hoce i koliko hoce a ne da bude kao ona!

  • tom

    29. novembar 2019 | 12:35

    Slažem se da je kriminal uzeti joj dete posle sedam godina, trebalo je to da urade posle sedam dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA