Cecina snajka na venčanju imala identičnu frizuru i ukras kao Kim Kardašijan

Obožavatelji porodice Ražnatović uvideli su da je Bogdana na venčanju imala istu frizuru i veo kao Kim Kardašijan 2011. godine

  • 18
Kim Kardasijan, Bogdana Foto: Profimedia, Nikola Tomić

Snajka Cece Ražnatović Bogdana Ražnatović (24) nosila je na svadbi isti veo kao i najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (39), na svom venčanju za svog drugog muža košarkaša Krisa Hemfrisa (34).

Obožavatelji porodice Ražnatović primetili su da je Veljkova supruga na venčanju ličila na rijaliti zvezdu koja se 2011. godine udala za drugog supruga košarkaša Krisa Hamfrisa.

Kim Kardašijan i Kris Hampfris Kim Kardašijan i Kris Hemfriz na venčanju 2011. godine; Foto: Hello

Oni su zapazili da dve lepotice imaju sličnu frizuru, veo, ali i ukras u kosi.

Bogdana Rodić Bogdana Ražnatović nosila istu frizuru, veo i ukras u kosi kao Kim; Foto: Nikola Tomić

- Baš liči na Kim sa svadbe. Doduše, ova naša je mnogo lepša. Nadam se da će Veljku i Bogdani brak potrajati duže nego Kim - glasio je komentar na Instagramu, jer je drugi brak Kim Kardašijan potrajao samo 72 dana. Ubrzo nakon toga, Kim je upoznala sadašnjeg supruga Kanje Vesta (42) s kojim je i dan danas u braku i ima četvoro dece.

Bokser Veljko Ražnatović (23) i nekadašnja košarkašica Bogdana venčali su se u nedelju u kripti Hrama Svetog Save, a zatim su napravili gala slavlje u hotelu "Hajat" kojem je prisustvovalo više od pola estrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    29. novembar 2019 | 18:02

    Kakva KIM KARDASIJAN plastična devojka ovo prirodno

  • Rakun

    29. novembar 2019 | 21:50

    Raznatovici su obicni ljudi bez predrasuda. Da imaju predrasude ne bi Bogdanu uzeli za snajku. Vec bi uzeli neku bogatiju. Ljubav uvek pobedjuje ma kakva finansijska situacija bila.

  • MK

    29. novembar 2019 | 17:43

    Bogdana je prelepa devojka🎉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA