≫ 

Milan predao sina Severini

Evo i kako će mali Aleksandar provoditi praznike

  • 32
Severina i Milan Popović Severina i Milan Popović Pritnskrin: Youtube

Milan Popović (54) predao je danas, u subotu 30. novembra, Severini Kojić (47) sina Aleksandra  (7,5), poštujući privremenu odluku suda po kojoj majka ima pravo sa detetom da provodi određeno vreme, piše 24sata.hr.

Konkretno se radi o svakom drugom vikendu, od subote ujutru do nedelje uveče, a tokom nedelje dete može da viđa dva puta po pet sati.

Inače, Aleksandar će katolički Božić i Uskrs provesti sa Severinom, dok će pravoslavne praznike provoditi sa ocem Milanom.

Podsetimo, sudija Tea Golub u četvrtak je, 28. novembra, donela privremenu meru da dete živi sa ocem, te da on samostalno brine o  njegovom zdravlju i obrazovanju.

Milan je juče rekao nekoliko rečenica za Dnevnik Nove televizije, a ono što je istakao jeste da će Severina moći i više da viđa dete, ako bude poštovala potrebe sina.

- Dete je dosad živelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada dete živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju deteta se ovde ne radi - rekao je Milan.

Ukoliko sin bude želeo da bude više kod mame, ja ću mu to omogućiti dokle god se majka bude pridržavala osnovnih potreba i obaveza koje će sin imati u svom životu - poručio je Popović u uključenju.

VIDEO: Jelena Karleuša o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    30. novembar 2019 | 16:27

    Hrvati onako o našem Siniši Mihajloviću a vi se bavite Severinom, plačete za njenom sudbinom. E moji Srbi.

  • Др

    30. novembar 2019 | 15:18

    Невероватна је брига нашег народа , за нешто што не треба да нас се тиче!!!!!?

  • Mara

    30. novembar 2019 | 15:25

    Mislim da je Milan "opasan momak" a nije ni Seve naivna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA