Poznati na Zdravkovom koncertu: "Svi smo rasli uz Čolu, učili od Čole i svi bi da budemo kao Čola"

- Čola je zvezda zauvek, jedina na ovim prostorima - rekla je Cakana

  • 6
Koncert Zdravka Čolića Foto: Telegraf

Zdravko Čolić održao je drugi u nizu od pet zakazanih koncerata u beogradskoj Štark areni, što je najveći rekord i nezapamćeno interesovanje ikada. U subotu, 30. novembra, legendarnog Čolu, došle su da slušaju brojne kolege i poznate ličnosti, koje su imale samo reči hvale za svog kolegu.

Na koncertu su bili: Dragica Radosavljević Cakana, Žika Jakšić, Ivan Ivanović, Stevan Anđelković, Bojana Rajić, Kiki Lesandrić, Sergej Ćetković, Kristina Kija Kockar...

Cakana je istakla da jedva čeka da čuje Čolinu pesmu, a njenu omiljenu "Ti si mi u krvi", a onda se prisetila kako se Zdravko jednom prilikom poneo kao pravi gospodin.

- Za mene je bilo iznenađenje. Davnih dana smo putovali za London zajedno i ja ga nisam videla, jer sam naknadno sela u avion. Onda je on, kao pravi gospodin, prišao i pozdravio se sa mnom. Čola je zvezda zauvek, jedina na ovim prostorima - rekla je Cakana.

Stevan je otkrio da je kao Čolin fan, pre više od 12 godina, upoznao pevača.

- Omiljena pesma mi je "Moja draga" Poznajem ga. Upoznali smo se pre jedno 10, 12 godina. Išao sam da ga upoznam kao njgeov fan, išli smo na neki ručak i to mi je bio fascinantan doživljaj - rekao je Anđelković.

Ćetković imao je samo reči hvale za Čolu.

- Čola je jedan jedini i drago mi je što je ovo drugi koncert od ukupno pet koji će se desiti. Svaka čast! Na prvom mestu je dobar čovek, takakv glas ga bije i zato je tu gde jeste. Bilo je prilike da se družimo i jako je pažljiv, nema domaćina kao što je on. Svi smo rasli uz Čolu, učili od Čole i svi bi da budemo kao Čola - rekao je Sergej.

Lesandrić je istakao da je Zdravko jedini pevač koji je napunio dve Marakane, te da bi mogao da napuni i deset Arena.

- Čolu obožavam pošto mi je stari drug, a pokazao je i da je najveća zvezda na ovim prostorima - rekao je Kiki.

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA