≫ 

"Briga me za Severinu! Odlučila je da bude majka, a šta će kad joj dete vidi film?!"

- Najžalije mi je tog deteta, što će to dete kad tada snositi ogromne posledice - kaže Ruška

  • 25

Ruška Jakić (81) gostovala je u jutarnjem programu televizije Pink, gde je bez dlake na jeziku iznela svoj stav na temu Severine Kojić (47) i oduzimanja starateljstva nad sinom Aleksandrom (7,5).

Kako Ruška kaže, smatra da je pevačica prekršila određena pravila, te da joj je upravo zbog toga "oduzeto" dete.

- Upoznata sam sa njenim slučajem iz novina. Ne dao Bog da se to dogodilo u Beogradu. Hrvatska se ponaša po zakonu, a ja ne znam zbog čega je doneta ta odluka. Verovatno je ona prekršila neka pravila. Ja sam majka, a jedino što hoću da kažem, je da bi se stvorilo dete, potrebni su mama i tata. Ja sam srećno tri puta razvedena, imam divnu ćerku i nikada ništa ružno nisam rekla protiv njenog oca - kaže Ruška.

- Najžalije mi je tog deteta, što će to dete kad tada snositi ogromne posledice. Već ih nosi. Anu sam upoznala sa ocem kada je imala 15 godina, ja sam mu zakucala na vrata, a razveli smo se kada je imala 2 meseca. Baš me briga za Severinu, govorim samo o detetu. Cela estrada je na njenoj strani. Ako je već odlučila da bude majka, šta će to dete kada vidi njen porno film? - zapitala se Jakićeva.

Video: Severina: Želim dete!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruzica

    1. decembar 2019 | 11:05

    Pa da otac ne valja ne bi mu sud ni dodelio dete. Alo pa o cemu mi ovde pricamo?? Sta je sad ta Severina bolja od Milana? Jel taj otac monstrum, bauk, silovatelj, ubica itd. Nije. Kad je sud odredio starateljstvo njoj i taj otac je imao pravo da vidja svoje dete. Ne nego macki puno da on dete vidja nedelju dana. E to ti je to das coveku prst on hoce celu ruku. E pa ne ide. I sta sad boli je onih 2000e sto nece vise dobijati. Pa ajd sad na napravi dramu od cele situacije. Sto je onda i sa njim pravila dete i ostalo. Danas je 21 vek covek ima velike mogućnosti ispred sebe, prvenstveno da vidi za koga se udaje i ostalo. Ranije nije bilo, gde te tvoji posalju tu ides ko ima u dvoristu drva i bunar ta je kuca za tebe. A ovo strasnoo, strasnoo. Jadno dete.

  • Zorana

    1. decembar 2019 | 10:47

    Ti si mnogo bitna, kad si se tri puta razvodila pa znas da sudis nekome... Majka je majka nije bitno kakva je vec vazno je da se voli I postuje... A ti si sigutno svetica cim posle tri braka nemas ni jednog muskarca pored sebe!!! Gledaj sebe pa sudi drugima!!!

  • posmatrac

    1. decembar 2019 | 10:34

    Zamosli kad tebe takvu ugleda malo dete !!!!!!Mortisaaaaas.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA