≫ 

Zavirite iza kamera: Voditelji Pinka prvi put otvaraju vrata informativne redakcije!

- Trudimo se da damo svoj maksimum i to daje velike rezultate - zadovoljno nam je rekla Dajana

  • 9

Dajana Paunović (31) i Nemanja Velikić (34) dvojac je koji gledaoci obožavaju, i sa kojim se u rane jutarnje časove bude. Nasmejani, kakvi su i kada ih gledate preko malih ekrana, i nas su dočekali na televiziji Pink, gde su prvi put pokazali kako to sve izgleda iza kamera.

Kako kažu, njima nije teško da se bude u zoru, jer svoj posao obožavaju.

- Svi me pitaju kako je moguće da ustajem u pola 4 ujutru, u četiri... Meni sat zvoni u 3 i 20, kad to kažem tek onda budu u čudu. (smeh) Mi uspevamo da budemo dobro raspoloženi, imamo lepu ekipu sa kojom sarađujemo, gledamo i trudimo se da uvek budemo dobro pripremljeni. Nekada se, naravno, desi da i mi budemo neispavani. Čak i kada sve imamo pripremljeno, nekada jednostavno ne možemo da damo 100 posto sebe, jer smo iz nekog razloga umorni - počela je šarmantna Dajana.

Dajana Paunović, Nemanja Velikić Dajana i Nemanja, Printskrin: Telegraf TV

- Partijanje, partijanje! - ubacio se sa osmehom Nemanja.

- Dešava se svašta, ali trudimo se da damo svoj maksimum i to daje velike rezultate. Mi to vidimo ponedeljkom, kada nam stigne rejting - zadovoljno kaže voditeljka.

- Ako mene pitaš, mislim da je razlog za sreću i osmeh u nama samima. Što se mene tiče, to je moj zaista ispunjen privatni život i, kada se ujutru probudim, znam da idem na posao koji jako volim, za koji sam dao svoju mladost, u koji sam mnogo toga uložio. Onda osmeh ne može da izostane - kaže nam Nemanja.

Dajana Paunović, Nemanja Velikić Dajana Paunović i Nemanja Velikić, Printskrin: Telegraf TV

Zašto je Dajana ta koja uvek ujutru skuva kafu, u čemu se voditelji razlikuju, postoji li nešto što im ne leži kod onog drugog, ko nam je "upao" u kadar i razmišljaju li o novom projektu, pogledajte u videu na početku teksta.

(D.J. - I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    1. decembar 2019 | 14:55

    Ajme Dajana...pa zar ona nije bila pevacica pre nego sto se udala pa razvela od Žike? Kako sad odjednom voditeljka na nacionalnoj tv...

  • Dacke

    1. decembar 2019 | 16:16

    Dobri ste oboje samo tako nastavite.....

  • Tole

    1. decembar 2019 | 16:38

    Bas su dobar tandem nekako idu jedno uz drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA