≫ 

Nataša urnebesnom izjavom nasmejala sve: "Moram da se pipnem i liznem, ja sam kao majmunica"

- Ja funkcionišem kada mi pruže ruke i onda mogu da obrćem tu energiju, meni treba da se ja diram sa mojom publikom - rekla je Bekvalčeva

  • 4
Nataša Bekvalac

Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Pevačica Nataša Bekvalac (39) svojim priznanjem, da mora da bude bliska sa svojim fanovima, odnosno da mora da se pipne i lizne sa svima, oduševila je, ali i nasmejala sve.

Nataša je gostovala je u emisiji "Premijera - vikend specijal", gde je govorila o svom koncertu u Štark areni koji je zakazan za 14. februar 2020. godine, a onda je otkrila  da po uzoru na svetske zvezde želi da bude što bliža sa svojom publikom.

- Gledala sam razne svetske zvezde, zaključila sam da, i kad je koncert preskup, kao što će biti i naš, i kad je scenografija fenomenalna, ali ako izvođač nema kontakt sve pada u vodu. Ako se ne uključiš previše, sve bude fenomenalno, ali nešto fali, fali to što je najvažnije, sve što radimo pada u vodu ako ti ne možeš da uđeš u vezu, u srce svakog čoveka. U Tivtu sam shvatila, posle sam bila i u Areni na koncertima, meni bi kao izvođaču zasmetalo što je publika odvojena od izvođača. Nemoj mi odvajati, ja moram da se pipnem i liznem sa njima. Ja funkcionišem kada mi pruže ruke i onda mogu da obrćem tu energiju, meni treba da se ja diram sa mojom publikom - rekla je Nataša u emisiji "Premijera".

Pevačica je istakla da je za nju važna simbolika datuma kog je zakazala koncert u Areni.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

- Sve mi je simbolika, ja volim da gledam znakove pored puta, da nekako ceo koncert bude u nekim lepim porukama, tako da nisam mogla da odabrem bolji datum, nego dan kad se slavi ljubav. Iako svaki dan treba da bude takav, ali eto 14. februar nam je svima usađen kao dan ljubavi - objasnila je Nataša.

Pevačica je otkrila i šta publika može da očekuje na njenom koncertu, kao i kako se priprema za isti.

- Ja muziku, šoubiznis, moj posao koji je ujedno i moja ljubav, ne gledam kako na to gleda većina mojih kolega, mislim da ljudima treba zabave, nije poenta samo izaći i otpevati svoje najveće ljubavi. Ovo neće biti samo koncert već "SOS za ljubav" šou. Mislim da nam svima fali te zabave, ja sam neko ko voli šou i mislim da smo svi željni te zabave. Treba puno energije, snage i kondicije, teninzi nisu samo kondicioni, nego i pevam na traci. Onda sam shvatila da ne umem da se snađem, kad sam u toj akciji, kad da uzmem dah, to su posebne tehnike. Ja sam kao majmunica, volim sve što mi je novo. Jako sam zahvalna, lepo se zabavljamo, kreativci su oko mene, a to je energija koja je meni prirodna, sevaju neke nove ideje, lepo je biti u društvu koji su tako talentovani i kreativni. Uvek kad radiš neki projekat postoje neka ograničenja, a ovo je projekat gde svako može da izdivlja u svom nekom segmentu. Scena je ogromna, pa trpi i preterivanje, kog u mom slučaju ima dosta - zaključila je Nataša.

Video: Nataša Bekvalac zapevala Dođi mami, pa podigla haljinu i pokazala previše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA