Afrika priznala da li ju je žena Mileta Kitića stvarno čupala za kosu i zašto se naljutila na pevača

Spekulisalo se i da su Mile i Afrika bili u emotivnoj vezi

  • 6
Mile Kitić i Sandra Afrika Foto: A. Nalbantjan, Marko Jovanović

Pevačica Sandra Afrika na početku svoje karijere sarađivala je sa Miletom Kitićem prativši ga kao igračica na njegovim nastupima širom regiona i dijaspore, a nakon toliko godina i mnogih spekulacija pevačica je odlučila da napokon progovori i stavi tačku na priče.

Iako je saradnja bila uspešna, njih dvoje su je naglo prekinuli zbog Sandrine odluke da napravi nešto svoje i započne pevačku karijeru. Spekulisalo se i da su pevači i tada njegova igračica bili u emotivnoj vezi, a da je pravi haos nastao kada je Marta Savić sve to saznala.

Afrika je sada, posle toliko godina, rešila da progovori na temu raskida saradnje s Kitićem i razrešila mnoge sumnje, pa između ostalog i to da ju je Marta Savić svojevremeno čupala za nadogradnju.

mile Kitić i Sandra Afrika Sandra Afrika i Mile Kitić imali su uspešnu saradnju Printskrin: Youtube/ Mile Kitic

- Nije istina. Niko nikog nije čupao. Jednostavno, putevi su nam se razišli. Ja sam radila sa njim i u nekom periodu sam snimila svoju pesmu i prosto otišla iz te priče. Počela sam da gradim nešto svoje. Ništa od toga nije istina. Niko nikom nije pretio, niti ona meni, niti sam ja nekome - otkrila je Sandra.

Afrika je otkrila i koji je to Miletov gest najviše uvredio.

- Ja sam samo bila uvređena na tom početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu. Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine (Tucaković prim. aut.), pošto je ona meni pisala pesmu "Afrika", a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila - objasnila je Afrika.

Sandra Afrika Sandra Afrika Foto: Nikola Tomić

Sve ovo naljutilo je pevačicu jer kako ona kaže Mile je i te kako znao da bude kulturan i fin kada mu je trebala njena pomoć.

Jer ja kad sam mu trebala, i te kako je umeo da bude fin i kulturan i da zove moju mamu jer sam ja bila maloletna za pasoš da se završi što pre i za svašta nešto, tako da me je to malo uvredilo, ali nije bilo nikakve svađe - rekla je pevačica.

Sandra je na kraju otkrila i kako bi se ponela prema njemu kada bi ga ponovo srela.

- Kad bih ga srela samo bih mu rekla "ćao", kao što mu kažem na aerodromu kad ga sretnem - zaključila je Afrika.

Da li je Sandra oprostila Kitiću te je sada promenila ploču, obzirom da su se do sada mnogo puta sretali na zajedničkim snimanjima i nastupima, ali su se uvek uredno ignorisali.

Video: Afrika: Ne znam ko je taj iz Igre prestola koji mi lajkuje objave

(Telegraf.rs/Srbija Showbiz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    2. decembar 2019 | 11:36

    A Mile jel te čupao...

  • X

    2. decembar 2019 | 13:21

    Ma ajde molim te,svi znaju kolliko si se vucarala sa Miletom a i ostalima,i sad si kao neka pevacica??

  • Goran

    2. decembar 2019 | 18:34

    A ko ti je Bane gradjevinski investitor??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA