≫ 

Dara počela i da vređa u pokušaju da se opere zbog izjave "Moj sin ne ide u seljačku, državnu školu"

- Zvezda zato velika i baš mi se može - napisala je Dara

  • 53
Dara Bubamara Foto: ATA Images

Pevačica Dara Bubamara (43) zgrozila je javnost izjavom da njen sin Kosta "ne ide u seljačku školu", dodavši da su deca koja iste pohađaju glupa, a sada kada od iste pokušava da se opere krivi su joj i novinari.

Naime, Dara je već pokušala da se izvadi tvrdeći da je bila isprovocirana ili možda "pripita", iako je prvo tvrdila da ona to "nikada ne bi rekla".

Sada, kada je objavljena informacija o njenom (ne)obrazovanju, pevačica je udarila na novinare, pokušajem da u komentaru bude ironična i da nekoga ponizi.

Darina objava u kojoj piše da je "velika zvezda" i da joj se može, čime je direktno aludirala na to da obrazovanje i nije toliko važno.

Dara Bubamara Darina objava, Foto: Instagram

Podsetimo na Darinu kompletnu izjavu:

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: "Tvoja mama je vrh!" Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: "Ne obraćaj mi se više." Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos!

Video: Dara Bubamara dobila od bivšeg sat koji vredi kao stan u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D. M.

    2. decembar 2019 | 18:03

    Ova Radojka napunila se silikonima na sve strane, samo u glavudži nije uspela ništa da uturi.

  • Www

    2. decembar 2019 | 18:03

    Rece Dara koja je ponavljala sesti razred pa je kupila diplomu osnovne skole. Eto koliki je kapacitet bila.. Dovoljno je videti kako se izrazava i kako se ponasa pa zakljuciti koliko je neobrazovana i prosta. Ne zna jadna da ce za par godina i njenog sina biti sramota takve majke

  • Mrki

    2. decembar 2019 | 18:19

    Ti sto su zavrsili te seljacke skole ,hlebom te hrane .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA