≫ 

Paparaco: Stefan Živojinović i Kija Kockar razmenili brojeve telefona

Kija i Stefan su skoro celo veče proveli zajedno

  • 72
Kija i Stefan, Informer zurka Foto: Nikola Tomić

Pevačica Kristina Kija Kockar bacila je oko na sina folk dive Lepe Brene, Stefana Živojinovića, pa su nakon skoro dva sata provedenih na žurki Informera razmenili čak i brojeve telefona. 

Naime, mladi Živojinović bio je zadužen za dobru atmosferu na žurki, ali su isto veče na sceni nastupali i Zorica Brunclik i Darko Lazić. Tokom nastupa Zorice Brunclik, Stefan je seo u separe u kom su bile Kija i Milica Pavlović.

Milica Pavlović, Kristina Kija Kockar, Stefan Živojinović Milica Pavlović, Kija Kockar i Stefan Živojinović, Foto: Nikola Tomić

Stefan nije skidao osmeh, ali je i sve vreme sedeo na strani na kojoj je bila Kija, iako je sa druge strane bilo praznih mesta. Tek kad je Pavlovićeva otišla, za koju se pričalo da je u tajnoj vezi sa Stefanom, on je "krenuo u akciju".

Kija se smeškala i sve vreme dobacivala, dok je Stefan uzvraćao osmehom. Ono što smo uspeli da uslikamo je trenutak kada je Stefan vratio Kiji njen telefon, nakon što joj je ukucao svoj broj.

Kija i Stefan, paparaco Stefan i Kija razmenili brojeve, Foto: Telegraf
Kija i Stefan, paparaco Stefan i Kija, Foto: Telegraf

S obzirom da Kockareva ovih dana ide za Ameriku, očigledno je da će svoj kontakt Kija i Stefan nastaviti putem aplikacija za konverzaciju.

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevan

    4. decembar 2019 | 18:26

    Kija je obrazovana,pametna devojka.Slobodna.Ima pravo da radi šta hoće.

  • Bogdan

    4. decembar 2019 | 19:18

    Zašto pjedincima smeta pametna,vredna dvojka?

  • Veki

    4. decembar 2019 | 18:52

    Kija uziva,dok Raza pravi scenario,njeni izvori ,spajaju,razdvajaju..ubi je,sujeta ,mrznja..boli Kija iSliba I bolece je,ceo zivot!Kija ce pevati ,dva meseca u Americi...to,boli Razu,a I nema pokretni bankomat koji ce ih,izdrzavati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA