Spakovao stvari i otišao iz kuće: Učesnik TLZP-a posle 9 godina ostavio devojku

Kraj velike ljubavi posle 9 godina

  • 1
Nenad Pagonis Maja Printskrin: Instagram

Nenad Pagonis (32) i njegova nevenčana supruga, glumica i pevačica Maja Brukner (37), odlučili su da se raziđu nakon devet godina zajedničkog života.

Razmirice među njima navodno su u poslednje vreme bivale sve učestalije, a odsustvo razumevanja i kompromisa učinilo je svoje.

Naime, usled jedne od brojnih svađa, kik-bokser se spakovao i napustio porodični dom.

Nenad Pagonis, TLZP Tvoje lice zvuči poznato Odsustvo razumevanja dovelo je do dogovora da se rastanu Foto: Nikola Tomić

Međutim, ovo nije prvi put da par raskida. Pre nego što su dobili ćerku Tesu (4) i sina Vladimirosa (3), rastajali su se i mirili nekoliko puta, a tokom jednog intervjua su svoj odnos nazvali "rogovi u vreći".

Važili su za jedan od najsimpatičnijih parova javne scene. Dok je on osvajao titule širom sveta, ona ga je u stopu pratila i uvek podržavala. Upoznali su se sasvim slučajno na novosadskom Štrandu, a iako je sustret potrajao samo nekoliko minuta, bokser je već tada poželeo da sa njom zasnuje porodicu.

Video: Pagonis: To je jedino mesto za koje sam siguran da neće niko da me bije

(Telegraf.rs/Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA