≫ 

Pukao i treći brak! Najpoznatija ljubavnica iz Velikog Brata se opet razvodi: "Neću da čujem za nju"

Marijana Čvrljak najpoznatija je po braku sa Nikolom Nemeševićem Nemešom - to joj je bio drugi brak

  • 9
Marijana Čvrljak, Tomislav Grizelj Gricko Marijana i Gricko/Foto: Instagram/grickoman

Marijana Čvrljak (35), najpoznatija ljubavnica u rijalitiju, koja je ovu "titulu" stekla učešćem u Velikom Bratu 2011. godine, kada je tadašnjeg supruga Ivana Čvrljka javno prevarila sa Nikolom Nemeševićem Nemešom (31) i ostavila ga, okončala je i treći brak. 

Plavokosoj Hrvatici koja je tada šokirala javnost prevarom pred kamerama, ni treći brak nije potrajao. Pre samo tri meseca, konobar Tomislav Grizelj zvani Gricko, iz Vinkovaca, hvalio se novopečenom suprugom, a već sada je na pomolu razvod.

- Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim više da čujem za nju, ne pitajte me ništa vezano za nju - izjavio je za 24sata.hr Marijanin sada već bivši suprug.

Tomislav Grizelj Gricko i Marijana Čvrljak Marijana sa ćerkom Korinom i Tomislavom/Foto: Instagram/Tomislav Grizelj Gricko

Nije otkrio ni koliko je trajao brak niti zbog čega je došlo do kraja, ali je izjavio da se to desilo pre nekoliko dana.

- Ne bih više ništa o njoj pričao, ona je prošlost. Zašto ne zovete Marijanu da vam kaže šta je istina, nego zovete mene - izjavio je Gricko.

Marijanin suprug bio je blizak sa njenom 10-godišnjom ćerkom Korinom koju je dobila iz prvog braka, sa pomorcem Ivanom Čvrljkom, kojeg je prevarila sa srpskim muzičarem, takođe bivšim suprugom Nemešom.

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš Marijana i Nemeš - bio joj je to drugi brak/Printskrin: Instagram/nemesh.boban.dzunglica

Nisu krili vezu, pa je Gricko redovno objavljivao njihove fotografije na Instagramu, a poslednja objava sa Marijanom bila je 3. septembra.

- Moja žena i ja, prijatelja dva - napisao je tada Marijanin bivši, Gricko.

Marijana Čvrljak, Tomislav Grizelj Gricko Marijana Čvrljak i Tomislav/Foto: Facebook

Video: Iznervirala ga direktorka a on skupio trubače i upao u kancelariju sa jednom porukom

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA