"Zbog nje pijem ja": Andrej nakon razvoda pati za Anabelom?

- Udala je majka stara zbog dukata i zbog para, zbog toga ti eto pijem ja, zbog toga ti majko pijem ja - piše u Andrejevoj objavi

  • 21
Anabela, Andrej Atijas Foto: Nikola Tomić

Andrej Atijas, bivši muž Anabele Atijas pokrenuo je lavinu komentara svojom objavom na Istagramu. Andrej je sa svojim pratiocima podelio tajanstevnu, ali i emotivnu poruku zbog koje se šuška da i dalje pati za Anabelom.

Iako su se razveli, pevačica i njen bivši muž ne kriju da se među njima ljubav nije ugasila, a nakon što je Andrej objavio stihove pesme Dženana Lončarevića "Piješ sine" podgrejao je priče da pati za bivšom ženom.

- Reći ću ti samo da znaš... Jednom davno ludo voleh ja. I ona je mene htela... al od majke nije smela... 3 godine zbog nje pijem ja. I još nešto reći ću da znaš, sa drugim je al me ne vara... Udala je majka stara zbog dukata i zbog para, zbog toga ti eto pijem ja, zbog toga ti majko pijem ja... Ako ikad sretnemo se sudbinu da pratimo... - napisao je Atijas.

Andrej Atijas Andrejeva objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/atijasandrej

Podsetimo, Anabela i Andrej su u dobrim odnosima, a nedavno su sa naslednicom Blankicom, kod pevačicine ćerke Lune Đogani kitili jelku. Mediji su nedavno pisali da Atijas želi da se pomiri sa bivšom ženom.

Video: Anabela u Telegraf Asocijacijama zapevala pesmu Anastasije Ražnatović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    5. decembar 2019 | 20:13

    Ja bih rekla da pati za nekom drugom

  • MM

    5. decembar 2019 | 19:24

    Maknite ove curkusante uz medija!

  • Mili

    5. decembar 2019 | 19:29

    Vratice se verovatno,- to je cest markeginski potez na estradi...Nije Anabela slucajno vest o razvodu objavila bas u noci Luninog prvog nastupa!??? Sutradan su sve novine o tome pisale, tako je cerki ukrala prve slatke trenutke prvog nastupa koji je ostao u senci maminih intervijua i slikanja povodom razvoda..kazu mnogi,Anabela glupa, nije!!! Vrlo je ona vesta i manipulativna, to je nastavila da dokazuje i kasnije svojim vestim uguravanjem uz Lunu u sve dogadjaje na kojima je uvek sebe stavljala u prvi plan i ne dajuci ovoj da zine pred novinarima i fotorepirterima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA