"Krivica me je proganjala": Pevačica Mari Mari preživela pravu dramu zbog ćerkine operacije

Mari Mari je otkrila da je ovo za nju bio najveći šok u životu

  • 2
Marija Marić Marković, Mari Mari Foto: Marko Jovanović

Pevačica Mari Mari (41) poslednjh godina retko se pojavljuje u javnosti, kada je reč o snimanju pesama i javnim nastupima potpuno se povukla, međutim muzikom se i dalje bavi kroz rad za druge izvođače.

Pevačica se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a u dugačkoj elegantnoj crnoj haljini, a ono što su mnogi primetili je njen savršen izgled.

Mari je inače pre osam godina prošla kroz veoma težak period kada je njena starija ćerka Una, koja je tada imala devet meseci, morala na operaciju.

Marija Marić Marković, Mari Mari Mari Mari na snimanju novogodišnjeg programa Foto: Marko Jovanović

Naime, tokom porodične posete prijateljima tada devetomesečna beba Una pala je sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje, zbog čega je morala da bude operisana.

- Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim - izjavila je svojevremeno Mari Mari.

Video: Gde je mesecima bila Vesna Zmijanac i šta je radila?

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baka

    6. decembar 2019 | 07:38

    Nije vam bilo lako ali to se desava. Moja cerka i ja smo sedele pored bebe od 4 meseca i pao na na glavu,srecom sa visinne oko pola metra. nije pokazivao nikakve lose znake ali smo se nas dve mnogo uplasile.

  • 🐣🐣🐣🐣🐣

    6. decembar 2019 | 22:47

    Ali staviti bebu na gornji krevet ??? I sta ocekivati ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA