Ovo može samo Čola: Zdravko Čolić zakazao i šesti koncert u Štark areni

- Samo zbog vas i samo za vas - rekao je Zdravko Čolić, koji će šesti koncert u Štark Areni održati 28. decembra

  • 18
Zdravko Čolić

Foto: Nikola Tomić

Karte za peti koncert legende naše muzičke scene Zdravka Čolića su rasprodate! Posle dva fenomenalna nastupa u okviru turneje "Ono malo sreće", koje je održao 29. i 30. novembra u Areni, interesovanje publike je još veće. Čola je zato na nagovor svojih brojnih obožavalaca koji su ostali uskraćeni za karte, odlučio da napravi i šesti spektakl. Koncert će biti održan 28. decembra u beogradskoj Štark areni, a ulaznice su u prodaji po istim cenama na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs.

- Samo zbog vas i samo za vas - rekao je Zdravko i dodao da je veoma srećan što se ponovo posle nekoliko godina sreo sa svojom divnom publikom i da mu je srce puno.

Zdravko Čolić

Foto: Nikola Tomić

Komercijalno najuspešniji I kritički najpriznatiji pevač ušao je u srca publike širom regiona, a ni šest najvećih dvorana na Balkanu nije dovoljno da primi sve one koji vole Zdravka i njegove neprolazne hitove.

Čolomanija je “omađijala” jednako i žene i muškarce i mlade i stare i svi hrle na najvažniji muzički događaj godine. Treći i četvrti koncert biće održani 13. i 14. decembra, a peti i šesti 27. i 28. decembra.

Video: Ma, nema mu ravnog! Čola i drugo veče napunio Arenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA