Objavljen datum održavanja MAC-a! Evo koja će se još zemlja priključiti manifestaciji

MAC i ove godine spaja nespojivo

  • 0
Music Awards Ceremony, pod zvaničnim nazivom MAC 2020, Foto: Promo/Sky Corporation

Drugi po redu Music Awards Ceremony, pod zvaničnim nazivom MAC 2020, biće održan 27. januara, najavljuju organizatori i producenti iz Skymusic-a. Događaj godine u muzičkom svetu i ovoga puta biće održan u Štark Areni, u kojoj ga je prošli put pratilo 15.000 ljudi.

Kao što su organizatori i najavili nakon prve održane manifestacije, MAC će se ovoga puta proširiti. Novina ceremonije je to što će 2020. godine u njoj učestvovati i Slovenija, pored Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore.

To znači da će se i slovenački izvođači i bendovi takođe naći na listama nominovanih, a podrazumeva se i da će najpoznatiji slovenački muzičari nastupiti u revijalnom delu MAC-a. Osim toga, manifestacija će biti emitovana i na slovenačkoj televiziji, kao i na televizijama u drugim zemljama učesnicama.

Music Awards Ceremony, pod zvaničnim nazivom MAC 2020, Music Awords Ceremony ove godine pod nazivom MAC 2020/ Foto: Promo/Sky Corporation

Ono što izdvaja Music Awards Ceremony od svih ostalih muzičkih manifestacija je činjenica da "spaja nespojivo", pa će se tako i ovoga puta na MAC-u čuti kako zvuci pop muzike, tako i roka, hip-hopa, narodne muzike i trepa, najavljuju organizatori.

MAC je postao regionalno prepoznatljiv i po svom autentičnom vizuelnom identitetu, koji nije izostao ni ovoga puta. Na Instagram stranici manifestacije pojavili su se prvi teaseri koji najavljuju događaj.

 
 
 
View this post on Instagram
Waiting... #MAC2020 Follow @music.awards.ceremony Video by @bogdanovicnikolaa #MusicAwardsCeremonyA post shared by MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) on

Na prvom MAC-u nastupili su: Stjepan Hauser, Marija Šerifović, Simfonijski orkestar RTS-a, Toni Cetinski, Massimo Savić, Jelena Rozga, Željko Joksimović, Van Gog, Bajaga, Sergej Ćetković, Letu štuke, Petar Grašo, Emina Jahović, Viva Vox, Lollobrigida, Plavi orkestar, Rasta, Aca Lukas, Tonči Huljić, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Karolina Gočeva, i operska pevačica Svetlana Palada, a dodeljeno je i 26 MAC priznanja kojima su obuhvaćeni svi muzički žanrovi.

 
 
 
View this post on Instagram
Delivering... #MAC2020 Follow @music.awards.ceremony Video by @bogdanovicnikolaa #MusicAwardsCeremonyA post shared by MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) on

Još uvek nije poznato koje muzičke zvezde će imati nastupe na MAC-u 2020, ali sudeći po prethodnom, jedno je sigurno - na ovoj manifestaciji nastupaju samo najbolji od najboljih!

Organizatori najavljuju da će Music Awards Ceremony i ovoga puta imati humanitarni aspekt, i biće realizovan u saradnji sa CEBEF-om.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA