≫ 

Brena i Boba slave 28 godina braka: "Veoma sam srećna žena!"

Muzička diva i njen suprug danas obeležavaju još jednu godišnjicu uspešnog braka

  • 13

Lepa Brena i Boba Živojinović danas, 7. decembra, slave 28. godišnjicu braka, a tom prilikom je pevačica otkrila da ni ove godine neće biti pompeznog slavlja.

- Mi to proslavaljamo veoma lako i jednostavno. Volim da su sva moja deca na okupu sa nama, sa njihovim devojkama i suprugama, Aleksandrom koja je sada sa nama. Otvorimo flašu šampanjca i da sedimo da se družimo i ispričamo. Bez velike pompe i glamura - objasnila je Brena.

U domu Živojinovića je, kako Brena ističe, celog decembra vlada praznična atmosfera.

Lepa Brena, Boba Živojinović Lepa Brena i Boba Živojinović/Foto: ATA Images

- Decembar je mesec u kom zaista imamo mnogo obaveza. Naručito one obaveze koje ljudi ne vide, a to je da imate i neku komunikaciju sa svojom porodicom. Zato što su našoj deci potrebne mame u decembru, a ne samo u drugim mesecima. Sreća što su svi odrasli, pa oni meni mnogo više pomažu, nego ja njima. Veoma sam srećna ove godine, jer Boba i ja slavimo danas 28 godina braka. Slavimo godišnjicu - izjavila je Brena, koja je na današnji dan objavila i snimak sa venčanja.

I tako mi 28 godina. Nije nista strašno. Srećna žena.... Ja nemam drugi dom - napisala je Brena.

 
 
 
View this post on Instagram
I tako mi 28 godina#hajdedasevolimo ❤️👍Nije nista strasno❤️👍#srecnazena #udjislobodno #janemamdrugidomA post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Živojinovići su 29. novembra proslavili krsnu slavu, kada su u svom domu na Bežanijskoj kosi okupili veći deo estrade, brojne prijatelje i saradnike.

Stefan, Filip Živojinović, Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Retoran Tri Tačke Lepa Brena sa porodicom; Stefan, Aleksandra i Filip/Foto: Nikola Tomić

Video: Lepa Brena ruku pod ruku sa Aleksandrom Prijović zaigrala kolo

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA