• 20

"Od onakve pevačine da sad bude ovo? Da ne može da peva, već nešto mumla..."

Džeja je koleginica žestoko iskritikovala zbog toga što ne vodi računa o zdravlju

  • 20

Pevačica Nada Obrić (71) u avgustu se treći put suočila sa opakom bolešću i nije tajna da veoma vodi računa o zdravlju, pa joj je neshvatljivo da neko od njenih kolega to ne radi.

Nada se osvrnula na Džeja Ramadanovskog nakon što ga je čula da peva uživo i prilično ga žestoko iskritikovala. Kako je rekla, nije stigla ranije to da učini.

- Nabacio je kilažu, a glas mu je otišao. Stvarno ga obožavam od početka njegove karijere, bila sam uz njega sve vreme, ali ovo je već sramota. Nisam ja neko ko bi trebalo da ga opominje, jer svi mi imamo trenutke kada se zabrinemo, kada nam je teško i loše, ali nije spas u piću. Zar on sam ne vidi šta je postao? - zapitala se Nada.

Nada Obrić

Nada Obrić / Foto: Marko Jovanović

Tu se nije zaustavila, pa je iskritikovala i njegov način pevanja.

- Od onakve pevačine sa onakvim glasom, da sad bude ovo?! Da ne može da peva, već nešto mumla... - završila je Nada za "Svet".

Novogodišnji Program, DM Sat TV

Džej Ramadanovski nedavno na snimanju novogodišnjeg programa DM televizije / Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Komentari

  • S.b.

    Alkohol je najteze zlo , proklet bio ko ga izmislio!!

  • MK

    Slušali smo pre nekoliko meseci Nadu uživo je pevala, bolje da nije, koleginice oko nje su dohvatile mikrofon i ublažile, nije lepo da tako priča o kolegama.

  • Qwet

    Bravo Nado! Ti si veliki profesionalac i dobra koleginica. I ja sam jedan od onih koji rado sluša Džeja ali iz mlađih dana, ali danas nikako. Čak ne volim ni na TV-u da ga gledam. Žao mi je, ali čovek je sam sebi presudio.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima