≫ 

Goca Božinovska bila u vezi sa Halidom, pa ga ostavila zbog Šijana!

- Znam da mu se Goca mnogo sviđala, ali nije planirao s njom brak - priča izvor

  • 1
Goca Božinovska, Zoran Šijan, Halid Muslimović Foto: Privatna arhiva, Milena Đorđević, Marko Jovanović

Goca Božinovska (54) pre pune tri decenije bila je u vezi sa Halidom Muslimovićem (58), a bosanskog pevača ostavila je onda kada je upoznala Zorana Šijana.

Kako se priča, ljubav među Gocom i Halidom rodila se tokom zajedničke turneje, kada je Muslimović bio ozbiljna zvezda sa velikim hitovima.

U to vreme, Gocina dva albuma nisu zaživela kod publike, a pevačica je već imala propali brak sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, sa kojim je dobila i ćerku Jelenu.

- On je važio za velikog zavodnika otkako se pojavio na estradi. Što se Goce tiče, s njom ga je spojio menadžer koji je nju pozvao da nastupa s Halidom. Ubrzo pošto su počeli da putuju širom regiona, zbližili su se emotivno i počeli da se zabavljaju. Nije to bila klasična veza, bar ne s Halidove strane, jer se on u to vreme viđao i s drugim devojkama. Znam da mu se Goca mnogo sviđala, ali nije planirao s njom brak - priča izvor.

Radiša Trajković Djani Đani Foto: ATA Images

Dokaz koliko su Goca i Halid bili bliski jeste i taj što je on napisao sve pesme za njen treći CD "Želim da me želiš" iz 1989. godine. Preko svojih kontakata urgirao je da pesme objavi sarajevska izdavačka kuća "Diskoton", koja je tada sarađivala s velikim imenima. U tome je i uspeo.

Goca je prve dve ploče snimila za "Diskos" i "Jugodisk", a prelazak u "Diskoton" bio je stepenik više, za šta je Muslimović više nego zaslužan.

I pored svega toga pesme nisu prošle u narodu, ali je Goca ipak imala dovoljno posla.

Halid Muslimović Halid Muslimović, Foto: Nikola Tomić

Međutim, ljubav između nje i Halida pukla je onda kada je Goca upoznala tada budućeg supruga Zorana Šijana.

- Otišla je sa Zlatom Petrović u Crnu Goru i tamo je srela Zorana. Kad se vratila u Beograd, počela je da se zabavlja s njim, a Halidu je prestala da se javlja. Dakle, zvaničnog raskida nije bilo. Muslimović je od nekoga čuo da Goca ima novog dečka, pa mu je sve bilo jasno. Njih dvoje su do danas ostali u prijateljskim odnosima - objašnjava izvor.

Goca Božinovska, Zoran Šijan Goca Božinovska i Zoran Šijan, Foto: Instagram

Ipak, Goca kaže da među njima nije bilo ništa više od prijateljstva.

- Halid i ja smo dugogodišnji prijatelji, radili smo na mom albumu. Ništa više od prijateljstva među nama nije bilo. I sad bismo se viđali kao nekad, ali razdvojio nas je onaj rat. On mi je i dan-danas ostao dobar prijatelj - rekla je Božinovska za Kurir.

Sem Goce, Halid se zabavljao i sa Vesnom Zmijanac. Muslimović je bio zaljubljen i u Zlatu Petrović, ali ona nije u njega.

- Jedno vreme sam kod njega i živela, jer smo mnogo putovali tada, imali smo tri koncerta dnevno. I tada je meni Halid govorio da sam ja njegova neostvarena ljubav, a ja mu kažem: "Čekaj, maco, red je podugačak" - našalila se Zlata.

VIDEO: Ljubi ga majka: Goca Božinovska srećna što joj se sin najzad smirio, a evo i zašto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA