≫ 

Izgubila je dete, kuću, posao: Hrvatska voditeljka danas živi sa 3 psa i kaže da je - srećna

- Nisam ogorčena, to su udarci nakon kojih moraš ustati - rekla je voditeljka

  • 5
Mirna Berend Mirna Berend, Printskrin: Youtube/Dino Merlin

Bivšu voditeljku, nekada jednu od najprepoznatljivijih hrvatskih TV lica Mirnu Berend (53) život uopšte nije mazio, a nakon brojnih problema koji su je snašli odlučila da javnosti ispriča svoju tešku životnu borbu.

Simpatična Mirna je karijeru novinara i TV voditelja počela da gradi još u svojim ranim dvadesetim. Međutim, karijeru novinara danas je zamenila poslom izrade nakita i kozmetike.

Atraktivna crnka godinama je osvajala publiku, a sada je u velikom intervju otkrila dosada nepoznate detalje iz privatnog života, gomilu problema koji su je snašli, ali i otkrila da li planira da se vrati televizijskom poslu.

Mirna Berend Voditeljka Mirna Berend Foto: Facebook

- Nisam se ja povukla. Ja se ne povlačim samo tako. I kad bi se pojavio neki zanimljivi projekt, naravno da bih opet bila na televiziji - otkrila je Mirna.

Voditeljku život nimalo nije mazio, a problem za problemom su se samo ređali u njenom životu pa je tako izgubila kuću, posao ali  najveći gubitak bio je gubitak deteta.

Međutim, iako su je lomili problem za problemom ona kaže da je danas srećna i zadovoljna, a trenutno živi sa svoja tri psa i uživa u samoći za koju kaže da je do ove faze života nije imala kada ni iskusiti.

- Izgubila sam dete, kuću i posao, ali danas sam ipak srećna. To je valjda tako moralo biti - rekla je smirenim glasom Mirna.

Mirna Berend Mirna Berenda Printskrin: Youtube/RTL

Mirna se osvrnula i na početak svoje karijere i ispričala ko je ustavri kriv što je pošla baš tim putem.

-Kao dete sam sa kutlačom ili metlom hodala po kući i ‘najavljivala’ pevače na Splitskom festivalu. Onda sam u osnovnoj školi posetila radiostanicu u Petrinji i bila sam fascinirana. U srednjoj sam već radila na radiju u Sisku, a oni su mi nakon mature ponudili i posao. Kolega mi je rekao da se prijavim na audiciju na tadašnju Televiziju Zagreb. Nisam htela, ali on me je ipak prijavio, znao je dovoljno osnovnih podataka za prijavu - otkrila je Mirna koja je na kraju i dobila posao, a konkurencija je bila žestoka. Prijavilo se preko 200 kandidata, ali Mirnin upečatljivi, grubi glas razoružao je sve prisutne.

Ona je bila i ratna reporterka, a ogromna popularnst koju je stekla do 2000-tih godina, nakon toga polako je počela da bledi, a sve to kako ona kaže jer nije bila spremna da radi projekte koji joj se nisu svideli.

Bivša voditeljka danas uživa u mirnom i povučenom životu, a svoju najveću traumu podelila je i sa čitaocima.

- Izgubila sam jedinu kuću koju sam imala, ljubav, imala sam vanmateričnu trudnoću koja je jako loše krenula. Sve je bilo jako loše, jedino što žalim je što nisam videla oči svog deteta. Danas nisam ogorčena ili rezignirana, jedino shvatam da za sve postoji razlog. To su udarci nakon kojih trebaš ustati - ispričala je voditeljka za 24sata.hr.

VIDEO: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA