≫ 

Prvo pojavljivanje Đorđa Balaševića u javnosti nakon zdravstvenih problema

Đole nije propustio borilački spektakl "Megdan", koji je organizovao njegov sin Aleksa Balašević u beogradskoj "Štark Areni"

  • 1

Čuveni kantautor Đorđe Balašević imao operaciju srca, zbog čega je morao da odloži koncert u Kragujevcu. Popularni Đole se oporavlja, a ove večeri nije propustio borilački spektakl "Megdan", koji je organizovao njegov sin Aleksa Balašević u beogradskoj "Štark Areni".

Balaševiću fotografiju sa ovog javnog događaja objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Večeras u Štark areni održan je borilački spektakl “Megdan” u organizaciji Alekse Balaševića! Odličan sportski događaj uz vrhunsku organizaciju zadovoljio je hiljade posetilaca! Ponosan sam zato što je Grad Beograd podržao ovu divnu manifestaciju! - napisao je Vesić.

Na borilačkom spektaklu "Megdan" bila je i Đoletova supruga Olivera Olja Balašević.

Megdan u Areni, Goran Vesic Goran Vesić i Olivera Olja Balašević Foto: Skupština grada

Podsetimo, Đorđe Balašević se prvi put nakon operacije oglasio u video poruci koju je objavila njegova ćerka Jelena Beba Balašević.

Imam dve vesti, jednu dobru, jednu lošu. Dobra je vest da nisam umro iz prve, a loša vest je da to nije recimo skok uvis, da imaš tri pokušaja, nego imaš neograničeni broj pokušaja. To nije važno. Bio sam u maloj frkici, žao mi je što smo morali da odložimo koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam "doteran". Imamo najbolji Institut za kardio-vaskularne bolesti ovde kod nas u Kamenici, lekare koje ja poznajem generacijski, i bili su fer. Ja kada odem kod lekara, uvek mi nešto vade. Prvi put sam dobio neke stentove, ima četiri stentića - rekao je Balašević i nastavio:

- Rekli su mi da ću moći da trčim, ja ne verujem. Nemojte da me pitate da li sam dobro, jer neću biti više nikad dobro, zato što imam 100 godina, ali se nadam da ćemo nastaviti tamo gde smo stali... Uglavnom, vratio sam se kući nakon četiri dana, tu se oporavljam u našem dvorištu, uz pomoć svoje porodice - rekao je Đole.

Video: Đorđe Balašević se prvi put oglasio nakon operacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • od srca srcu

    10. decembar 2019 | 12:46

    dragi Djole,daj sebi vremena da se oporavis.vremena...vozi bicikl ,setaj sa nekom i pazljivo biraj cime se hranis,nakon 6 sati uvece ,,,nista do ujutro. mani se specijaliteta i kraljevskih mrvica. mani se koncerata za sada,daj tvom organizmu da se oporavi i mozda nije lodse da promenis sredinu i recimo pocnes da slikas,za sebe..... iskustva ljudi koji su slicno doziveli i dugo ziveli..... provodi vreme u prirodi i pokusdaj tvoje brigre oko tvoje porodice da izbacis iz glave. misli n a svoje teme i nove sadrzaje. zelim ti brzo ozdravljenje i sve najbolje od srca srcu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA