≫ 

5 meseci je bila u komi nakon što je rodila Severinu: Nikad viđena slika pevačice sa majkom Anom

- Odmah me naučila da može i umreti zbog mene, kao i ja za svog sina, ali da će biti srećnija, puno srećnija da živi za nas - napisala je pevačica uz fotografiju sa majkom

  • 2
Severina sa mamom Printskrin: Instagram/severina

Od kada je sud doneo privremenu meru kojom je određeno da Aleksandar Popović (7,5) živi sa ocem Milanom Popovićem (54), a ne sa majkom Severinom Kojić (47), pevačica sve više na društvenim mrežama ističe porodične momente i poruke.

Tako je pre tri dana objavila snimak na kojem se grli sa majkom Anom, nakon čega njen tim i ona počinju da viču "mama, mama..."

Snimak je raznežio mnoge, a detalj koji malo ko zna jeste taj da je Ana, nakon što je rodila Severinu, 5 meseci bila u komi.

- Bila je 5 meseci u komi nakon porođaja sa mnom, ali je preživela i odmah me naučila da može i umreti zbog mene, kao i ja za svog sina, ali da će biti srećnija, puno srećnija da živi za nas. Hvala ti, mama na svemu - napisala je Severina nedavno.

Podsetimo, Severina je nedavno sa javnosti podelila i informaciju kako je njena majka Ana uvek znala kad treba i na koji način joj je potreba, pa je tako jako dobro znala da je ćerka treba tog vikenda kada joj je sin oduzet i odmah je iz Splita došla za Zagreb.

Poručila je da tek sada, kada je i sama majka, potpuno razume kako je njena mama uvek znala šta joj treba, bez da bilo šta kaže.

Video: Keba o glasinama da se Severina i Igor razvode: Šta mislite, da l sam se čuo sa snajkom?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mako

    10. decembar 2019 | 10:21

    Odlična kampanja protiv oca koji voli svog sina . Hrvatski sud je donjeo ispravnu odluku a gospodin Popović je rekao da može da vidi sina kad poželi .

  • Zoka

    10. decembar 2019 | 12:29

    Ne daj Bože da je ovu odluku doneo naš sud. Šta sve Sevka neće izmisliti ne bi li nastavila hajku na oca svog deteta. Dirljiva pričica, sigurno ju je smislio mali Perica. Divna majka koja je divno vaspitala ćerku, a ćerka zauzvrat njoj i tati i celoj familiji pružila pornić sa oženjenim muškarcem. To joj je amanet za pokolenja. Muškarci treba da vode računa gde ga stavljaju. Milane ispao si magarac i sad trpi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA