≫ 

Milici Todorović zet vratio 60.000 evra!

Pevačica trenutno kao podstanar živi u zgradi u kojoj stan ima njen kum Stevan Anđelković, a u komšiluku joj je i bivši dečko Rade Kovačević

  • 7

Milica Todorović (29) dobila je 60.000 evra od zeta Voje, nakon što ga je sredinom ove godine tužila, navodeći da ju je opljačkao za navedenu cifru.

Sada, kada je novac dobila nazad, planira da kupi stan i da se skući, nakon 14 godina podstanarskog života.

- Ona ovih dana gleda stanove na Novom Beogradu, a u planu je da jedan za sebe pazari do kraja godine. Namerava da kupi stan od oko 70 kvadrata, jer smatra da je to za nju sasvim dovoljno. Ona od početka karijere živi kao podstanar ili kod momaka sa kojima se zabavljala, te je srećna što će konačno imati svoju nekretninu - kaže izvor.

Milica Todorović Milica Todorović, Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

- S obzirom na to da je više od deceniju jedna od najtraženijih i najplaćenijih zvezda “Granda”, ovakva investicija je logičan sled događaja - objašnjava sagovornik Blica.

Pevačica trenutno kao podstanar živi u zgradi u kojoj stan ima njen kum Stevan Anđelković, a u komšiluku joj je i bivši dečko Rade Kovačević.

- Njoj ne smeta što je Rade njen komšija, te može da se desi da u istom naselju kupi stan. Njih dvoje imaju korektan odnos, često se sreću u restoranu Saše Kovačevića, lepo se pozdrave i popričaju, a ponekad se i čuju. Njegovoj devojci to ne smeta, jer zna da njih dvoje sada imaju isključivo prijateljski odnos. Nisu tačna pisanja medija da ona pokušava da se pomiri sa njim - dodaje izvor.

Milica Todorović, sestra, zet, Jovana Babić, Vojislav Petrović Milica sa sestrom i zetom, Printskrin: Instagram/jokavoka

Podsetimo, Milica je pre izvesnog vremena dala 60.000 evra za kupovinu stana u izgradnji, ali kako nije dala ostatak novca u dogovorenom roku, investitor navodno nije hteo da joj vrati novac koji je dala. Kasnije se ispostavilo, kako su pisali mediji, da je tih 60.000 evra uzeo njen zet kojem je Milica prepustila kupovinu stana.

Zbog toga Milica neko vreme nije pričala ni sa njim, ni sa rođenom sestrom Jovanom. Ipak, odnose su izgladili.

Inače, početkom juna, kada je priča dospela u javnost, za komentar smo pozvali i Milicu i Voju.

Nista ne komentarišem. O porodičnim stvarima i porodici neću davati nikakve izjave! - rekla nam je Milica tada.

Ne znam o čemu pričate, to nije istina! Sve je u redu. Ta priča nema veze sa vezom - rekao je Voja za Telegraf JETSET, tvrdeći da nikakva tužba od strane Milice protiv njega nije podneta.

VIDEO: Milica i Vesna Đogani vrckale u seksi minićima

(Telegraf.rs=

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    10. decembar 2019 | 10:26

    Stan na N.Beogradu za 60000 od 70 kvadrata...ma vazi...moze u ciga maloj na ledinama ako je nekom frka za lovu 😂😂😂

  • Bas

    10. decembar 2019 | 10:02

    Vrlo bitna vest

  • Čiča

    10. decembar 2019 | 10:08

    Kakva vest. Sav treperim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA