≫ 

Miroslav Ilić opet izbegao suđenje za dokazivanja očinstva, a ovaj put ima bizaran zahtev

Miroslav sada navodno osporava identitet Mirjane Antonović, pošto je nekoliko puta menjala prezime

  • 24

Miroslav Ilić (69) nije se pojavio na suđenju na kojem je trebalo da se utvrdi da li je on biološki otac Devinu Antonoviću!

Ročište je bilo zakazano za 9. decembar, pošto je Viši sud u Beogradu 18. oktobra 2019. folk pevaču i Devinu Antonoviću naredio da u roku od 30 dana Institutu za sudsku medicinu u Beogradu dostave bris, kako bi se DNK analizom konačno razjasnilo da li je Ilić Devinov otac.

Lekar je u ovlašćenoj ustanovi u Americi dao bris i poslao ga je u Beograd, ali pevač to nije uradio, niti se pojavio na zakazanom suđenju u beogradskoj Palati pravde. Njegovi punomoćnici su obavestili sud „da mu ovih dana nije bilo dobro“, a kada je dobio novi rok od osam dana da se izjasni da li hoće da odnese bris, naveli su „da ne znaju kada će moći da ode Institut za sudsku medicinu, jer verovatno neće biti u zemlji!“, navodi izvor blizak sudu.

Žena sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina uputila bivšoj ljubavi jake reči

Međutim, Miroslav sada navodno osporava identitet Mirjane Antonović, pošto je nekoliko puta menjala prezime.

- Punomoćnici "slavuja iz Mrčajevaca" suna veli da Mirjana ima četiri različita identiteta. Tražili su da se utvrdi da li je u svim dokumentima ista osoba upisana kao Devinova majka. Kao argument za to su naveli da ona u izvodu iz matične knjige rođenih ima jedno prezime, a u tužbi za utvrđivanje očinstva, koja je po zakonu podneta protiv oba roditelja - drugo prezime - kaže izvor za Alo, navodeći da su na taj način pokušali da naprave cirkus od suđenja.

Po Zakonu o parničnom postupku, ne postoji mogućnost prinudnog uzimanja DNK uzorka, niti je propisana kazna za odbijanje. Međutim, to je presudno prilikom odlučivanja suda. Ako folk pevač odbije DNK analizu, onda se izvode drugi dokazi. U ovom sporu je javnost isključena i mogu da prisustvuju saslušanju folk pevača, Devina i Mirjane Antonović.

Advokat Vilijam Paspalovski, punomoćnik Devina Antonovića, kaže da pevač treba da se izjasni da li uopšte hoće da uradi DNK test.

- Ako hoće - hoće, ako neće - neće. Niko ne može da ga prinudi, ali bismo bar bili načisto da li pristaje na analizu. Očigledno je da pokušava da izbegne utvrđivanje očinstva DNK testom - kratko kaže Vilijam Paspalovski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    10. decembar 2019 | 11:50

    Čovek koji se odriče svog deteta nije čovek...

  • Vodolijax

    10. decembar 2019 | 11:48

    Njega je Bog već kaznio tako da šta radi radi sebi.

  • Twity

    10. decembar 2019 | 12:25

    Jadnik,plasis se istine Miroslave. Ali ima da platis to sto si napravio. Neces otici sa ovog sveta dok ne priznas istinu. Sram te bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA