Rijaliti zvezde se oparile na račun fanova: Skupi pokloni, putovanja, a jedan je težak čak 20.000€!

- Devojka koja je ludo podržavala vezu Lune i Slobe Radanovića u prvoj sezoni rijalitija jedno vreme je plaćala blogerki iznajmljivanje stana - priča izvor

  • 24
Rijaliti zvezde se oparile na račun fanova, Luna, Marko, Sloba, Aleksandra, David

Foto ilustracija: Telegraf/Nikola Tomić

Vatreni fanovi rijaliti zvezda, iz samo njima znanih razloga, bukvalno izdržavaju svoje mezimce.

Među onima koji dobijaju najviše poklona od obožavalaca jesu zvezde "ZadrugeLuna Đogani i Marko Miljković, Kristina Kija KockarSloba RadanovićAleksandra SubotićAna Korać i David Dragojević.

Prvi nastup Lune Djogani u Beogradu u nocnom klubu Freestyler

Marko Miljković i Luna Đogani, Foto: ATA Images

- Luna i Marko imaju dosta fan grupa na Instagramu u kojima su brojne žene iz dijaspore koje ih vole i obasipaju poklonima i novcem. Obožavaoci su se organizovali i platili im nedavno putovanje u Pariz, a uskoro će golupčići dobiti vaučer za odmor u još jednom evropskom gradu. Pored toga, na njihovu adresu stiže garderova, kozmetika, slatkiši... Mnogo darova ljudi ostavljaju i u frizerskom salonu Luninog druga Ilije Pečenice. Kad se sve to pretvori u novac, reč je o hiljadama evra - objašnjava jedna od žena koje su slale novac i dodaje:

Sloba Radanović

Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

- Devojka koja je ludo podržavala vezu Lune i Slobe Radanovića u prvoj sezoni rijalitija jedno vreme je plaćala blogerki iznajmljivanje stana. Išla je s njom na more. Zanimljivo je i da Sloba ima verne obožavaoce, a neki od njih mu čak i šalju poklone za bivšu ženu i ljubavnicu.

- Nekoliko starijih gospođa iz inostranstva svakodnevno se čuje i dogovara šta da kupi Slobi! One su spremne da zbog njegovog nastupa pređu na stotine kilometara, samo da ga vide i nešto mu poklone. E, sad, zanimljivo je da oni koji i dalje veruju da će se pomiriti sa Lunom, donose na Slobine koncerte stvari i igračke za nju. Ima i onih koji bi voleli da se pomire sa Kijom, pa joj preko njega šalju poklone - priča izvor.

Aleksandra Subotić David Dragojević

David i Aleksandra, Foto: Instagram/sandrasuboticss

Među onima kojima fanovi dele šakom i kapom, našli su se i Ana i David.

- Dok je Dragojević bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, ozbiljno se opario. Njih dvoje su dobili gotovo 20.000 evra u kešu, sredili su im ceo sprat u Davidovoj kući... Deo njih je nastavio da podržava njegovu vezu sa Anom, pa su pokloni promenili adresu.

Kristina Kija Kockar, Love & Live (NE DIRATI)

Kija Kockar, Foto: Nikola Tomić

Ni pobednica Zadruge 1 Kristina Kija Kockar ništa lošije ne prolazi. Ona se vrlo često na svom Instagram profilu pohvali hvali poklonima koji stižu na njenu adresu, ali i onima koje dobija kada nastupa.

VIDEO: Kija ili Luna?! Ne, Sloba je birao treću devojku

(Telegraf.rs/Vip)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prosjacenje

    11. decembar 2019 | 20:10

    A nekim zvezdetinama kupuju i gace i carape. To njihova deca traze od fEnova - kaze torti ima dovoljno neka se kupe carape i kosulje ili gace. To javno na instagramu a sta je tek tajno. Zato se i stvaraju te fejk veze da bi se muzli fEnovi.

  • MCL

    13. decembar 2019 | 04:27

    Primećujem da vam nedostaje Kija Kockar na spisku ? !

  • XL

    11. decembar 2019 | 14:55

    Takvim buzgama je greh davati, ako imate viska para, sevapnije je pomoci deci oboleloj od raka, em je humano a nekome možete život spasiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA