≫ 

Slavna glumica uslikana sa bebom, a niko nije znao ni kada se tačno porodila

Prelepa glumica drugi put je postala mama, a detalji o imenu bebe još uvek nisu poznati

  • 0
Anne Hathaway En Hatavej sa suprugom i bebom, Foto: Profimedia

En Hatavej (37) na svet je donela drugo dete, a koliko je sve čuvano u strogoj tajnosti dokazuje i činjenica da je sada uslikana sa bebom, a da niko nije ni zmao da se porodila.

Lepa glumica uslikana je u nedelju u Konektikatu, sa suprugom Adamom Šulmanom (38) u šetnji, a dok je ona pazila na sina Džonatana (3), Adam je nosio nosiljku sa bebom.

En je bila potpuno opušteno obučena, a iako se tek porodila, ne vidi se da ima bilo kakav višak kilograma.

Anne Hathaway Adam je u nosiljki nosio bebu, Foto: Profimedia

- Svi vi koji prolazite kroz pakao neplodnosti i začeća, znajte da mi nije bilo lako da zatrudnim ni prvi ni drugi put. Volim vas. Pre nego što sam rodila sina, osećala sam pritisak da mi raspored stalno bude pun. Kad nisam radila, imala sam osećaj da gubim vreme. Sada ponekad jednostavno ne mogu da radim, jer mi je važno da budem kod kuće sa detetom. I nije mi teško zbog zoga. Kupujem manje, ali kuvam, čitam, pišem i komuniciram više. Obezbeđujem više vremena za stvari koje su mi važne jer nekako iznenada imam više vremena - podelila je En nedavno sa javnošću, a njena iskrena poruka naišla je na oduševljenje javnosti.

VIDEO: En Hatavej javno govori o temi bolnoj za mnoge žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA