≫ 

Crnogorka koju je Popović izbacio iz ZG došla na snimanje: Usledio je okršaj o kojem svi bruje

Težak je hleb kafanskih pevačica: Besane noći, razvučeni osmeh i kad im se plače...

  • 3
Marijana Jukić, Sasa Popovic Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Devojka po imenu Marijana Jukić (26) koja je po struci diplomirani pravnik uveliko nastupa po klubovima u Zagrebu i Beogradu.

Ova vatrena Crnogorka ne žali što je godinama grejala stolicu kako bi diplomirala. Umesto odela i gomile papira, odlučila se za vruće suknje i potpetice jer kako kaže "više se isplati pevati, nego se baviti pravom". U muzičku priču stasala je kao crnka, a sada prvu pesmu snima kao plavuša.

Rodom je iz Andrijevice, mesto koje se nalazi na severoistoku Crne Gore, a kaže da nije bilo lako odrastati u mestu sa manje od 6.000 stanovnika, gde svi o svakome sve znaju.

- Predivno! To je jedno malo mesto puno velikih ljudi. Retko uspevam da posetim rodni grad kako bi srela sve drage ljude, ali mislim da me sugrađani maksimalno podržavaju i bodre u svakom mojem novom pothvatu - otkrila je mlada pevačica.

Marijana Jukic Marijana Jukić, Foto: Instagram/marijanajukic_

Svoje vokalne sposobnosti pokazala je i u muzičkom takmičenju Zvezde Granda bez nekog većeg uspeha, a kako je pevati ispred stručnog žirija otkrila je Marijana.

- Ogromna je odgovornost nastupati pred žirijem i pred milionima ljudi kraj ekrana, ali isto tako izazov i nezaboravno iskustvo. Nisam nikad uspela da pevam bez treme. Ona je deo mene, ali je vešto skrivam. Uživam u svojim live nastupima u klubu i na svadbama i srećna sam srećnom kad znam da sam ja delom zaslužna za nečiji nezaboravan dan ili večer - ispričala je ona za 24.hr.

Marijana se ove godine nije pojavila kao takmičarka u već pomenutom muzičkom takmičenju, a kako je otkrila - to se dogodilo isključivo zato što ju je produkcija navodno ucenila.

Marijana Jukic Marijana Jukić, Foto: Instagram/marijanajukic_

Ona se ove godine u takmičenju pojavila, ali kao podrška svojoj drugarici, a kada ju je Saša Popović prepoznao staru takmičarku upitao ju je:

Pa ja sam te tek sad primetio. Pa gde si ti, je l' si u Nemačkoj opet?

- Pa vi ste mi rekli da biram između ljubavi i Zvezde Granda, a ja sam izabrala ljubav - odgovorila mu je Marijana.

Pomenutu situaciju pogledajte na snimku ispod, od 1:27:00

Na poslednjem pojavljivanju nije briljirala kao u prethodnim krugovima. Žiri ju je kritikovao, dok ju je jedini Popović branio. Rekao je da je nastupala po Nemačkoj pa se zbog toga nije dobro pripremila. Međutim, Marijana je na kraju iskreno rekla kako je bila kod dečka. Tri puta su joj propadale karte zbog nastupa u šou. Više nije mogla da priuštiti da na takav način baca novac pa je žrtvovala probe kako bi videla dečka.

Video: Pomirile se! JK i Snežana Đurišić uživaju na finalu Zvezda Granda, a pao je i selfi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA