≫ 

Ana Bekuta o odlasku iz Zvezda Granda: "Ako sam im dosadila, neka me eliminišu"

- Nemam protiv toga da se to jednog dana i desi, i da doživim i to - kaže Ana

  • 3

Ana Bekuta organizovala je druženje sa medijima u jednom prestoničkom restoranu, gde će sa Beograđanima ući u 2020. godinu. Pevačica je imala nesvakidašnji dolazak, pa se sa kočijama pojavila pred medijima, ali ovoga puta ne sa svojim partnerom Mrkom, već sa Deda Mrazom.

S obzirom da se stalno spekuliše da će pojedini članovi žirija Zvezda Granda, čiji je i Ana član, napustiti ovaj šou, u razgovoru sa pevačicom upitali smo je da nam prokomentariše ove navode iz svog ugla.

- Ja imam tu svakako svoju ulogu, to ljudi iz produkcije znaju. Zapravo, ja njima prepuštam da me, ako sam im dosadila, eliminišu, ili kažu "završila si svoju priču ovde". Nemam protiv toga da se to jednog dana i desi, i da doživim i to - objasnila nam je Ana.

Ana Bekuta Ana Bekuta, Foto: Nikola Tomić

- Zapravo se trudim da dajem svoj maksimum, i kada je u pitanju ova sada koncepcija, mentor-kandidat, naravno da od njih samih zavisi koliko će to upiti i pokupiti, i koliko će ući u suštinu onoga što im objašnjavam - rekla nam je pevačica.

Ana nam je takođe otkrila kako se Saša Popović ponaša od kada je u penziji, a s obzirom na to da će uskoro i sama pevačica otići u penziju, pitali smo je da li će na nekoj pauzi snimanja odigrati i partiju šaha.

Voja Nedeljković, Sanja Kuzet, Saša Popović, Ana Bekuta, Ivan Ekipa emisije Zvezde Granda, Foto: Nikola Tomić

- Penzioneri... Čuvajte se vi penzionera. Molim vas. Pa, dobro... Šah je igra za inteligentne. Nemojte se zavitlavati sa partijom šaha i penzionerima - kroz osmeh nam je rekla Ana.

Kompletan razgovor sa pevačicom pogledajte u videu na početku teksta. 

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA