≫ 

Tomović otkrio Dragani šta sve poseduje u Crnoj Gori: Nisam sirotinja, ni repa bez korena!

- Olako si se odrekla kontakta sa mnom. Ja nisam repa bez korena i nisam sirotinja. Volim kad si srećna, iskreno - ubeđivao ju je Vladimir

  • 19
Vladimir Tomović

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Vladimir Tomović svim silama se trudi da Draganu Mitar ubedi da je on pravi izbor za nju, te da sa ljubavnikom Edom Fetićem iz Novog Pazara treba da prekine svaki kontakt.

Kako je od Eda, kao i od bivšeg muža Siniše, imala materijalnu podršku, Tomović joj je rekao da ni on nije "repa bez korena", te da će biti tu za nju.

- Olako si se odrekla kontakta sa mnom. Ja nisam repa bez korena i nisam sirotinja. Volim kad si srećna, iskreno - ubeđivao ju je Vladimir.

Kako je rekao, pokojni otac mu je bio više nego imućan. Braća Tomović u Crnoj Gori trenutno grade veliki kafić, a njihov otac je pre nekoliko godina imao i poslovne objekte u Sutomoru, u kojima su sada veliki marketi.

VIDEO: Dragana i Vladimir se prepustili strastima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    11. decembar 2019 | 16:54

    E jadan si ti kad moraš prvo imovinu da predstavis....biće to velika ljubav 🤮

  • ZAŠTO

    12. decembar 2019 | 02:20

    Tomoviću krpelju jadni.Pa po našoj muškoj strani ,(ko se prnalazi u tome živ bio .) Muško prvo treba da pokaže iskrenost, harizmu , u nekim stvarima stvarnost ovog vremena i na kraju pozitivnu dozu humora.Zašto krpelj ,igra ti je bila što više djevojaka , poljubaca ,da bi dokazao ono što jesi.A ti si ........neznam šta , ipak pozdravila te MATORA.

  • Mira

    11. decembar 2019 | 19:39

    Dzaba njemu sve, pa taman da je cela Crna Gora njegova kad pameti nema i kad je pravi zadrti Crnogorac,bezala bih od njega sto dalje tesko njegovoj buducoj zeni koja god to jadnica bila taj ne zna za rec kompromis u braku,daleko mu lepa kuca.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA