≫ 

Evo šta se dešava sa sinom Dragane Mitar nakon što su dolazili iz Centra za socijalni rad

Siniša uredno viđa sina Jovana

  • 15
Majka Dragane Mitar Jadranka, Dragana Mitar Printskrin: Youtube/Emisija Premijera, Youtube/Zadruga Official

Nakon saznanja našeg portala da su juče, 11. decembra, na vrata roditelja Dragane Mitar zakucali radnici Centra za socijalni rad Beograd, kontaktirali smo njenu majku Jadranku Mitar, koja nam je otkrila gde se trenutno nalazi i šta radi mali Jovan.

Draganina majka Jadranka kaže da je maleni Jovan još uvek kod njih.

Dete je kod babe i dede srećno - rekla je Jadranka.

Jadranka nam je rekla da unuk trenutno ima problema sa virusom, ali da se nada da će od ponedeljka ponovo krenuti u vrtić.

- On je srećan, malo je bolestan imao je ovih dana temperaturu, ali već je bolje eto dva dana već nema. Nadam se da će od ponedeljka ponovo krenuti u vrtić - otkrila je Jovanova baka.

Dragana Mitar sin Dragana Mitar sa sinom Jovanom Foto: Instagram/dragana_mitar

Ona je ispričala i da Siniša uredno viđa svog sina, a da su se otac i sin poslednji put videli pre dva dana.

- Mučio ga neki virus, kao i mnogu decu poslednjih dana. Imao je temperaturu par dana, a kod lekara je bio sa ocem Sinišom i dedom. Tako je on zahtevao, on je želeo samo sa njima da ide - otkrila nam je Jasmina, a ovu priču potvrdio je za TelegrafJETSET  i maleni Jovan, koji se uključio u razgovor.

Podsetimo, kako smo juče ekskluzivno objavili, , službenici iz Centra za sociljalni rad posetili su Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u Zadruzi, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije - Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

- Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela - rekao nam je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

Video: Dragana u suzama, bori se za dete, Siniša od nje traži alimentaciju!

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    12. decembar 2019 | 14:12

    Ova izbotoksirana i zena bez morala vredja intelugenciju normalni ljydi,i to na nacijonalnoj televiziji!!! Nemojte vise da apelujete da se sklapaju brakovi,i radjaju deca,jel deca postaju sirocad,a brakovi ne opstaju upravo zbog ovakvi zena!! Napolje!!!!

  • 😋

    12. decembar 2019 | 16:27

    Bruka ženski rod,a mama bolje da se od sramote nigde ne pojavljuje i da ćuti.

  • Slava

    12. decembar 2019 | 15:49

    Ocito da drzava nece da stane na stranu ugledni zena,cim se ovo ovako javno prikazuje orgijsnje jedne pomahnitale zene!! Cuvajte muzeve,jel je navala ovakvi nemoralni zena na sve nase sto je sveto.na nasu porodicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA