≫ 

Kraljica Hrvatske: Rado pevam Cecine pesme, a sa Milicom želim duet!

- Jako mi se dopadaju kolege iz Srbije, često zapevam Cecine pesme i volim da ih slušam – rekla je Kristina i priznala da li bi rado snimila duet sa seksepilnom Milicom Pavlović

  • 2
KIristina Bralo KIristina Bralo, Foto: Promo

Atraktivna hrvatska pop pevačica Kristina Bralo nedavno je rešila da započne karijeru u Srbiji. Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu i odličnom vokalu, ona je uspela da skrene pažnju na sebe već prvom pesmom pod nazivom "Pronto", a muškarci su odlepili na njen seksi izgled, dok su devojke oduševljene njenim stilom i fenomenalnim izgledom.

Mlada pevačica otkriva zbog čega je odlučila da karijeru gradi u Srbiji, te kako joj se dopadaju koleginice sa naše scene.

- Jako mi se dopada Beograd i zaljubljena sam u ovaj grad - kaže Kristina.

Provokativna plavuša obožava da sluša srpske zvezde, a među njima su Svetlana Ražnatović, Milica Pavlović, Saša Matić i mnogi drugi.

- Jako mi se dopadaju kolege iz Srbije, često zapevam Cecine pesme i volim da ih slušam – rekla je Kristina i priznala da li bi rado snimila duet sa seksepilnom Milicom Pavlović.

Milica Pavlović Milica Pavlović, Foto: Nikola Tomić

- Mica je drugačija, izazovna, provokativna seksi i zaista verujem da će biti velika zvezda. Rado bih snimila duet sa njom i sigurna sam da bi to bio pravi pogodak - kaže Kristina.

VIDEO: Milica Pavlović o "svađi" sa Radom Manojlović: Hteli su da zaratimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    13. decembar 2019 | 12:21

    Ajde ti pravi karijeru u lepu vašu.Svima je merak da karijeru naprave u Srbiju a ne mogu da je smisle kad su u Hrvatsku.

  • Dmd

    13. decembar 2019 | 21:44

    Nikad cula za nju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA