≫ 

Ana Nikolić prijatelja šalje na lečenje od narkotika: "Neću da te gledam kako se mučiš!"

- Nalaziš se u ozbiljnoj situaciji i niko živi neće da ti pomogne ako ne odeš kod lekara. Moraš to, moraš, čoveče - apeluje Ana u snimku

  • 10
Ana Nikolić Foto: Prinstcreen/Instagram

Ana Nikolić (41) saznala je da se njen blizak prijatelj bori sa zavisnošću od droge, nakon čega je preduzela korake kako bi mu pomogla.

Pevačica je navodno uplašena za njegov život, zbog čega insistira na tome da se podvrgne lečenju.

- Ana ne može da podnese da se njen prijatelj bori s narkoticima i sve će da učini da mu pomogne. Odmah je zvala lekare u Drajzerovoj i informisala se koja je procedura. Uz tog druga je i dan i noć. Non-stop ga savetuje i govori za njegovo dobro da pod hitno mora da bude hospitalizovan - priča izvor.

- Ana je pod stresom i samo želi da se što pre završi ta agonija. Uplašena je za njegov život i neprestano se moli za njegovo zdravlje - kaže izvor blizak pevačici.

Ana Nikolić Ana Nikolić, Foto: Nikola Tomić

U prilog tome svedoči i snimak u kojem Ana priča o problematičnoj situaciji.

- Molim te, moraš da ideš na lečenje. Ja ću da zovem doktora i da pomognem oko toga. Hoćeš porodicu da zaviješ u crno i da svi pate. Mene boli ona stvar za planetu Zemlju, ako je neko preživeo pakao, to sam ja, ali neću da te gledam kako se mučiš, ti si dečko u problemu i moraš da se probudiš i da kreneš na lečenje. Nalaziš se u ozbiljnoj situaciji i niko živi neće da ti pomogne ako ne odeš kod lekara. Moraš to, moraš, čoveče - apeluje Ana u snimku.

- Sve treba pokušati. Još bolje ako je lečenje preko. Mada, državna institucija je državna institucija i Drajzerova je za to zakon. Važno je da se što pre spakuješ i odeš u bolnicu. Nema više čekanja. Porodica je u pitanju. Život je tvoj u pitanju. Shvati da moraš sebi da pomogneš - upozoravala ga je Ana, navodi Kurir.

(AUDIO) "Ja sam, pi*ko, Ana": Kako je pevačica Rasti uništila novu "mečku"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA