≫ 

"Hvala ti što me činiš ponosnim": Rajovićeva ćerka diplomirala na prestižnom univerzitetu u Americi

Pevačeva ćerka Anđela uspešno je završila studije u Americi, a čestitao joj je emotivnim rečima

  • 18
Boban Rajović

Boban Rajović / Foto: ATA Images

Ćerka Bobana Rajovića, Anđela Rajović, uspešno je završila studije u Sjedinjenim Američkim Državama, a na to su posebno ponosni njeni roditelji.

Popularni pevač objavio je sliku ćerke nakon diplomiranja, na kojoj u ruci drži diplomu, dok je obučena u prepoznatljivu svečanu odoru i ima kapu koja se nosi na uručivanju diploma.

- Lilica moja! Neizmerno ti hvala što me činiš ponosnim. Čestitam ti na postignutim rezultatima i jedva čekam da se vratiš kući da te zagrlim i da te više nikada ne pustim u tu Ameriku. 'Ajde, požuri, čekam te da se opustimo jednu noć, zaslužili smo. Volim te najviše i mnogo sam ponosan. Moj ponos, moj Undergraduate in Business Menagment - napisao je ponosni tata Boban.

Anđela Rajović

Anđela Rajović, ćerka Bobana Rajovića / Foto: Instagram/rajovicboban

Anđela je u novembru napunila 23 godine. U Americi je završila biznis i administraciju, te će verovatno tamo ostati da radi. Osim toga, ide na teniski koledž i radiće kao teniski trener, pored posla u struci.

Video: Bobanu Rajoviću uručena prestižna nagrada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. decembar 2019 | 09:10

    Koliko smo mi Srbi proklet i zajedljiv narod, pa to je neverovatno! Dete je krenulo pravim putem, naravno da ce otac biti ponosan i treba! Sto je imao novac sve to da joj omoguci ne znaci nista bez njenog truda i volje. Vi ipak volite da nam deca idu u rijalitije, to je Srbija. Tuzno... Bobane, svaka cast na vaspitanju cerke i neka je sreca prati kroz zivot!

  • Ceca

    14. decembar 2019 | 09:25

    I Veljko pre neki da isao da brani diplpmski 😅

  • Columbia girl

    14. decembar 2019 | 08:40

    Ne palite se,škola je u rangu Prištinskog univerziteta,daleko,daleko od prestižne.Ali bitno je da ima čime da se pohvali i to na engleskom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA