≫ 

Emina Jahović nakon raskida sa turskim milijarderom potpuno promenila imidž

Većina žena nakon raskida želi neku promenu, što je bio slučaj i sa Eminom

  • 13
Emina Jahović Printskrin: Instagram/yaemina

Popularna pevačica Emina Jahović (37) se nakon raskida sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom (55), kao i svaka žena, odlučila za promene.

Emina je promenila imidž, a na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa novom frizurom koja je oduševila njene pratioce. Pevačica je skratila kosu, ali i šiške, koje joj sada idu preko čela.

- Ošišala sam ih ponovo - napisala je Emina u opisu fotografije. Inače, većina žena nakon raskida želi neku promenu, te se odluči za promenu frizure, šišanje, kao što je to i Emina učinila.

Emina Jahović Emina je skratila kosu, ali i šiške, Printskrin: Instagram/yaemina

Pevačica je nakon raskida izjavila da su ona i Sadetin ostali u dobrim odnosima, ali je i otkrila šta je uzrok kraha njihove ljubavne romanse.

- Raskinula sam tu vezu. To je završena priča. Stavili smo tačku na to jer to je, kako da kažem, bilo malo i brzo posle braka. Imali smo neko mimoilaženje i mišljenje, i način života… Rastali smo se kao prijatelji u najboljim mogućim odnosima, mi smo odrasli ljudi - rekla je Emina svojevremeno u jednoj emisiji.

Video: Emina Jahović pokazala novi dom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    14. decembar 2019 | 19:04

    Ali koga u Srbiji više zanima Emina Jahović?!!!

  • Austrijski penzos

    14. decembar 2019 | 18:37

    Poznata pevačica? Blago kući u kojoj ti ne uđeš

  • Znaci

    14. decembar 2019 | 19:21

    .opet marketing jahovicki da se što bolje uda sledeći put naravno mladoženja mora da ispunjava određene uslove kao što su brdo para lepe vile nema veze na lepotu ali je bitno da je pun ko brod sad baci se u potragu ne tako mlada damo iz reklamiraj se dobro istrči sise na Instagramu Kako i na Tviteru da te bolje zapazen mladići od 55 do 60 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA