Luna Đogani otkrila razlog raskida, pa priznala da između nje i Marka i dalje ima ljubavi

- Raskid nema veze sa manjkom ljubavi... - rekla je Luna

  • 24
Marko Luna Đogani Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Luna Đogani (23) i Marko Miljković (36) pre nekoliko dana stavili su tačku na svoju ljubavnu romansu, a nakon priča da su raskinuli zbog novca oglasila se Đoganijeva.

Luna tvrdi da u njenom i Markovom odnosu novac nikada nije bio presudan, već da je raskid bio najbolja opcija za njih dvoje.

- Moram da se oglasim povodom pisanja o Markovom i mom raskidu. Nismo raskinuli zbog nedostatka novca. U našoj ljubavi novac nikada nije bio presudan. Raskid nema veze sa manjkom ljubavi, novca ili sličnog, jednostavno smo odlučili da je tako bolje - rekla je Luna za Alo.

Prvi nastup Lune Djogani u Beogradu u nocnom klubu Freestyler Luna Đogani, Foto: ATA Images

 Svi koji budu pljuvali Marka ili pisali bilo šta ružno za njega u grupama, komentarima, biće blokirani. Moja prava podrška to ne radi, hvala vam. Volim "moje" ljude! - napisala je Luna na svom Instagram profilu nakon raskida sa Markom.

Nekoliko dana posle raskida sa Lunom, Miljković je snimljen u noćnom provodu.

Video: Luna i Marko o Gagijevom učešću u Zadruzi

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miona

    15. decembar 2019 | 12:40

    Luna ne idealizuj stvari. Priča je završena .Kakve emocije.Nema tu više ničega.... Produži dalje.On nije čovek za tebe, to je realnost.Vi ste dva različiat sveta. Čovek bez manira,kulture ,prostak nikako ne ide uz tebe....Suviše si mlada da bi se zakopala. TI si gradska devojka, dama bila i ostala ,tako se i ponašaj. Sazrela si. Odrasla i pamet u glavu.On je u startu bio tvoj promašaj. Manipulator i kalkulator, idr.i dr. Bila si nesrećna sa njim to i sama znaš,ali ti je donosilo sreću i skretao pažnju uspeh i karijera kao i tvoja porodica...to te je održalo.... Sve drugo je laži prevara...šuplja priča... čestitke na raskidu ,slavi dan kad si se oslobodila pritiska, stresova i stega...

  • MK

    15. decembar 2019 | 12:12

    Beži Marko što dalje od nje.

  • Lana

    15. decembar 2019 | 01:54

    Ma top. Mi se ludo volimo al ipak se rastajemo. Uzela licencu od La mame. Onomad u zadruzi si se pitala zašto da se rastajemo ako se volimo. To nije normalno. Pa draga Luna, reci nam kada si bila iskrena. Onda ili sada? Koliko lica imaš Luna? Pala si da niže ne možeš. Glumiš, lažeš, mažeš, petljaš, foliraš......dno si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA