≫ 

"Nije sramota pokazati emociju": Luna nakon raskida pevala pesmu koju su mnogi povezali sa Markom

- Svako od nas doživi nekad nešto loše i imamo pravo da se osećamo tako - napisala je Đoganijeva

  • 88

Luna Đogani raskinula je vezu sa Markom Miljkovićem, a da je još pod utiskom zbog ovoga, evidentno je pokazala na svom nastupu u Ćupriji. Naime, pobednica "Zadruge 2" zapevala je hit Milica Pavlović pod nazivom "Tako mi i treba", koju su mnogi povezali sa Miljkovićem.

- Nije sramota pokazati emociju, svako od nas doživi nekad nešto loše i imamo pravo da se osećamo tako, i da izbacimo to iz sebe zar ne? Mene ste takvu zavoleli i veceras sam ja želela vama da otpevam ono sto sam osećala! Hvala vam sto ste divna publika, sto ste podrška i sto kada sam na toj bini ispred vas , osecam se toliko moćno da sam sigurna da mogu sve! A nas tek čekaju nove pesme, hitovi i nastupi. Voli vas vaša Luna - napisala je Đoganijeva.

Kako je to Luna otpevala, pogledajte na snimku na početku teksta.

Video: Zadruga Specijal: Luna zbog raskida sa Markom iskalila bes na Erminu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pijana k'o letva

    15. decembar 2019 | 22:21

    Veci blam nisam videla. Gastoz je u pravu kad je rekao da ova nema blam ni od cega. Ovo ne moze nauciti pevanje, Botovoi ne lazite videli smo iz drugog ugla prazne stolove bez ljudi bez pica. Stotinak faantika skupljeni da vriste.

  • Iz moje perspektive

    15. decembar 2019 | 12:16

    Mozete vi da pricate sta hocete ali ova devojka ozbiljnu lovu zgrce. Kad god pogledam vesti o njoj puni klubovi. Ako je posle tri meseca karijere punila ovako klubove sta ce biti za 5 godina. Nisam niciji fan ali za ovo skidam kapu.

  • Bahahaa

    15. decembar 2019 | 13:06

    Pevala ??? Mozda onim babama u prvim redovima sa slusnim aparatima , hahaa , cuj pevala !!! Jeste realni ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA