≫ 

Ceca u mini haljini sa dubokim dekolteom: Folk zvezda u nikad izazovnijem izdanju

Pevačica se odlučila za smelu kombinaciju u kojoj je zasijala

  • 32
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: A. Nalbantjan

Popularna pevačica Ceca Ražnatović (46) oduševila je sve svojim izgledom u nikad izazovnijoj haljini koja je naglasila njene zanosne obline.

Pevačica je pozira sa rukom na boku u mini haljini sa šlicem i dubokim dekolteom, a zbog njenog bombatičnog izgleda mnogi pripadnici jačeg pola oduševili su se Cecinim izgledom.

Ražnatovićeva je imala konjski rep, ogromne alke, trend devedesetih koji se ponovo vratio u modu, kao i modni detlja - neobične rukavice.

Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović, Printskrin: Instagram/cecaraznatovic

Ražnatovićeva je svojim izgledom oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, pa su pljuštali komplimenti na račun Cecinog mladolikog i zanosnog izgleda.

Podsećamo, pevačica će se 2020. godine ostvariti u ulozi bake, a njen unuk dobiće ime po pokojnom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu.

Video: Ceca se pohvalila kakav poklon je dobila od snajke Bogdane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monika

    15. decembar 2019 | 19:51

    Koje obline? Jao Boze! Kakva vise Ceca? Do albuma "Idealno losa"... Sve ostalo, na dalje, nista! Sve je nista!

  • Brana

    15. decembar 2019 | 18:30

    Peva qko ne najbolje onda verovatno u 2 ili 3 prva mesta u Srbiji.Pesme su joj mahom dobre i ima veloke hitove koji traju.E dalje je problem.Ostala je na pozama i za slikanje u ranim devedesetim a spotovi su joj iz sredine devesesetih,stajling nikako u skladu sa njenom ne tako izazovnom građom jer osim silikona u grudima i lepe face nema nista na sebi vresno pomena,ni kuk ni struk ni dupeta.Znaci kao fatalna riba otpada i zato bi trebalo da angazuje stilistu koji ce joj pomoci makar da se ne bruka ako ne moze nista vise od toga.

  • Neda

    15. decembar 2019 | 18:35

    Nekad je zaista imala stila, a ovo sada je uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA