"Njegova porodica je umešana u prevaru": Bivša ljubavnica Halida Muslimovića iznela šokantne optužbe

- Tri dana pre suda sam bila u Banjaluci, imamo zajedničkog prijatelja, ja sam čitala poruke da se ja ne pojavim na sudu, da se povučem - rekla je Sonja

  • 14
Halid Muslimović i Sara Reno

Printskrin:Youtube

Nakon tvrdnji da ju je prevario i opljačkao, Sonja Bašić bivša ljubavnica bosanskog pevača Halida Muslimovića ne prestaje da iznosi šokantne detalje njihovog odnosa, a sada je u sve umešala i pevačevu porodicu.

Sonja i Muslimović trenutno se viđaju na sudu, a ona je progovorila o njihovom prvom susretu.

- Kad sam počela sa Halidom, to je bilo 2015. godine, došao je u Australiju da održi koncert, upoznali smo se i veza je počela. Došla sam 2016. godine za Bosnu, on me odveo kod advokata i on mi je tada ispričao da je Halid mogao da izgubi hotel, sve - otkrila je Sonja.

Sonja je i detaljno opisala kako se završila njihova kratka ljubavna afera.

Ljubavnica Halida Muslimovića

Sonja Bašić ljubavnica Halida Muslimovića Printskrin: Youtube/ Emisija Premijera

- Fizički napad se dogodio prošle godine jer sam ja tražila kraj. I to imam evidenciju jer sam svakog dana tražila da rešimo dug prema meni jer ja ne želim vezu. To je čovek koji je 500.000 evra duga stavio na ćerku. Tri dana pre suda sam bila u Banjaluci, imamo zajedničkog prijatelja, ja sam čitala poruke da se ja ne pojavim na sudu, da se povučem. Sad sam narkodiler, sutra ću biti ku*vetina za pare, to je dokaz jednog čoveka kako blati ženu, em me je istukao, em me prevario za stotinu hiljada evra - ispričala je Bašićeva.

Sonja tvrdi da je cela Halidove porodice umešana u prevaru koju je doživela.

- Tačno sad vidim da je čitava porodica umešana u to šta ovaj čovek radi, to je velika prevara- otkrila je Sonja za emisiju "Premijera - Vikend Specijal".

Video: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića nakon suđenja otvorila dušu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSNA

    15. decembar 2019 | 21:15

    Ko nema u glavi, ima u novcaniku.

  • DARKO 100%

    15. decembar 2019 | 20:05

    Tako zene u buduce samo trcite ko kokosi bez glave,bitno vam je da je poznata licnost i kad vam namigne da ste vi ta prava za njega,to bi vam bila najveca greska u zivotu ako tako pomislite, vi bi bili samo u ocima takvih crta kao sto se pije na crtu ili recku,tako je prosla i ona sa Mrcajevcem Ilicem,verujem da si se ti zaista zaljubila ali nije on u tebe a to je ono NEVERUJE SRCE PAMETI!

  • Nena

    15. decembar 2019 | 21:53

    Mislim da je ova žena jako glupa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA