Zaljubljeni kao prvog dana: Mašan Lekić i njegova supruga Mira pozirali na romantičnom mestu

Mašan i njegova supruga iz skladnog braka imaju ćerku Milu

  • 1
Mašan Lekić, Zlatibor, Intervju

Foto: Nikola Tomić

Novinar i autor "Dosijea" Mašan Lekić (41) u skladnom braku je sa novinarkom Mirom Lekić sa kojom ima ćerku Milu. Markantni voditelj i lepa Mira u skladnom su braku već godinama, a retko detalje svog privatnog života objavljuju društvenim mrežama.

Ovoga puta, Mašanova lepša polovina objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke i sa osmehom na licu zaljubljeno gledaju.

Prag za mene jedna od najlepših evropskih prestonica - napisala je Mira ispod fotografije nastale u Pragu, istu fotografiju je nakon svoje supruge objavio i Lekić.

Mašan Lekić

Mašan Lečić i njegova supruga Mira Lekić, Printskrin: Instagram/lekicmasan78

Mašan i Mira upoznali su se na zanimljiv način, a on je samo na osnovu slike poželeo da ona bude njegova žena.

- Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke. Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam suprugu video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da "mora da bude moja. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete - rekao je Mašan jednom prilikom.

Video: Mašan Lekić o tome kako ga je Ceca odbila i šta je doživeo sa Šiptarom i Kumom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🌻🌻

    16. decembar 2019 | 10:15

    Bas su slatki , super par ! Masan pravi odlicnu emisiju tj serijal , svaka čast . O ovakvim ljudima bi trebalo pisati , a ne o kojekakvim sorajama, karabatickama , mitar, korac, djogajima . Valjda u ovoj našoj lepoj Srbiji ima vise ovakvih ljudi nego onih bezvrednih, primitivnih.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA