≫ 

Ava Karabatić osvanula na sajtu za poslovnu pratnju, a od cena usluga će vam se zavrteti u glavi

Cene Avinih usluga sebi mogu da priušte samo oni sa dubljim džepom

  • 9

Hrvatska starleta Ava Karabatić osvanula je na jednom sajtu za poslovnu pratnju, a od cena za usluge koje pruža mnogima će se zavrteti u glavi.

Na pomenutom sajtu pored njenih fotografija stoji detaljan opis u kom se navodi da je Ava poznata ličnost i da je završila Filozofski fakultet.

Tamo se takođe navodi da Ava nije prostitutka i da ne pruža s*ksualne usluge, ali da voli bogate i moćne muškarce sa kojima će izaći na večeru, otiću u spa cntar... a sve to za određenu sumu novca.

Ava Karabatić

Printskrin: cityoflove.com

Takođe, pored detaljnih informacija na sajtu su istaknute i cene usluga koje Ava pruža. Za jednu večeru sa Avom klijent mora da iskešira 2.000 evra, dok ceo dan proveden sa njom u spa centru iznosi 4.000 evra. Ako bi neko želeo da provede dva dana sa Karabtićevom, treba da izdvoji 6.000 evra.

Da li je neko iskoristio Avin idnetitet na sajtu za poslovnu pratnju ili je ona odlučila da dodatno zaradi i naplati za svoje društvo, nije poznato. Kontaktirali smo Avu, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Video: Ava Karabatić predstavila svoja ulja na platnu: Kada neko nešto voli, njemu ništa nije skupo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    16. decembar 2019 | 01:49

    Da se ne lazemo,nekad je bilo potrebno pola litre vidke a danas max 200 evra ili neki jeftiniji komad garderobe,obuce...kakve crne njene"tisuće"?!

  • 🎃🎃🎃🎃🎃

    16. decembar 2019 | 09:58

    Sa ovom provesti dva dana , aaaaaa , uzaaaas . To je isto kao da vas neko zatvori sa banetom colakom na dva dana i onda poludite od glasa , face , gusenja 😂😂😂😂😂😂 . Ne daj boze nikome .

  • šaš

    16. decembar 2019 | 08:24

    Prijušte? Stvarno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA