"A mene su svi davno osudili..." Luna prokomentarisala novu, udatu devojku Slobe Radanovića

I ona sama je bila u vezi sa Slobom dok je još bio u zakonitom braku sa Kijom Kockar

Veza Slobodana Radanovića sa  Jelenom Đuričanin Marković, koja je i dalje u zakonitom braku i ima dvoje dece, sinoć je konačno obelodanjena, budući da se pevač prvi put u javnosti pojavio sa novom devojkom.

Bivša Slobina supruga Kija Kockar rekla nam je već kako komentariše novu vezu svog bivšeg muža, a isto to smo zatražili od njegove bivše devojke Lune Đogani, sa kojom je uplovio u vezu dok je još bio u braku sa Kristinom.

Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin Marković Sloba Radanović sa novom devojkom / Foto: ATA Images

- Svima želim puno sreće i ljubavi u životu. Ko sam ja da nekom sudim? Mene su svi osudili i o meni pričali, i dan danas sude i pričaju, ali ja nisam neko ko će nekom drugi da sudi. Sve dok su ljudi srećni u ljubavi...

- Ja uvek navijam za ljubav, kakva god da je. Nek' su živi i zdravi, želim svima puno ljubavi - rekla nam je Luna na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink.

Luna Đogani, PINK, Novogodišnji program Luna Đogani / Foto: Nikola Tomić

Video: Kija ili Luna?! Ne, Sloba je birao treću devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    18. decembar 2019 | 23:21

    Srce, prvi put si nesto pametno rekla, jos da si bila iskrena bilo bi super.. Ti si osudjena jer si bezvezan lik, umisljen bez pokrica, najgora kombinacija. Ali, sta te briga, imas gomilu "nedovrsenih" osoba spremnih da glasaju za tebe 24/7, da ti finansiraju prohteve,...sta vise pozeleti?! A da, Slobu..jbg, nisu ga fanovi uspeli kupiti, pretekla ih izvesna Jelena.

  • Dada

    18. decembar 2019 | 23:28

    Da Bog da da vam cekra bude devojka nekom kao sto je ona Slobodanu i da vam Bog da zeta kao sto je Slobodan. Onako sa strane i po jednog prijatelja kao njih dvoje da uzivate u sreci i ponosu sa verom u Boga.

  • Nina

    18. decembar 2019 | 23:26

    Mani ti sada glume mimo kamera, jer 2 godine si ti bila na ocima ovom narodu i nikada se nece zaboraviti kakvo si zlo i sta si sve spremma da uradis, koliko nemas ni stida ni srama, ni ljuskog u sebu, samo kao zivotinja parenje i gde god i s kim god. Vi ste bilesni svi, ljubomorni i zavidni. Slobodan je za vasu porodicu, a ne Marko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA